Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips 9707 / 9607 flagskibs-tv lækket - FlatpanelsDK

Philips 9707 / 9607 flagskibs-tv lækket

10 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

Philips 9-serie har i mange år repræsenteret det ypperste, som Philips kan levere i et fladskærms-tv. Den nye 9-serie har endnu været holdt hemmelig, men FlatpanelsDK har opsporet troværdige deltaljer og de første billeder af den nye topmodel.

Philips 9-serie lækket

Philips har præsenteret deres nye 3, 4, 5, 6, 7 og 8-serier, men vi har indtil nu kun kendt meget få detaljer om 9-serien. Et russisk Philips-dokument lader dog til at afsløre både detaljer og designet på de to nye 9707 og 9607-modeller, der kommer i henholdsvis 46 og 60 tommer. Dokumentet afslører, at der bliver tale om en model med en meget slank ramme i hvad der ligner et metal. Philips vender tilbage til den aflange fjernbetjening og tilføjer en fuldt tastatur på bagsiden, der skal hjælpe brugeren med at styre Smart TV-funktionerne.

Philips nye 9-serie
Philips nye 9-serie

Af tekniske specifikationer nævnes 1200Hz Perfect Motion Rate (PMR), 3D Max (som er aktiv 3D med aktive 3D-briller), en 2-player funktion, som kræver 3D-briller, Moth Eye-filter der skal hjælpe med at reducere refleksioner i skærmens overflade, samt et Micro Dimming Premium system. Det beskrives ikke om Micro Dimming Premium bliver et såkaldt local dimming system, hvor lyset på skærmen kan styres i zoner. Det har tidligere 9-serier fra Philips anvendt. Billedbehandlingen sker vha. Perfect Pixel HD-billedmotoren.

Philips nye 9-serie
Fjernbetjeningen til den nye Philips 9-serie

På Smart TV-fronten nævnes Smart TV Premium med tv-apps og video-on-demand apps. Det nævnes også, at det bliver muligt at styre tv’et via en smartphone, tablet eller keyboard. Trådløst netværk er indbygget og det muliggør en funktion, hvor man kan streame tv-kanalerne fra tv’et over til en smartphone eller tablet via ”WiFi Smart Screen”.

Philips nye DesignLine
Philips nye DesignLine

Dokumentet virker officielt og troværdigt. Det rummer information omkring samtlige andre modelserier fra Philips, som kan bekræftes baseret på den information Philips selv har frigivet. I dokumentet nævnes også en ny DesignLine fra Philips, der skal efterfølge sidste års DesignLine. Her er tale om en model med et tilbagelænet design og en række af funktionerne fra mellemprissegmentet. Philips forventes officielt at afsløre 9-serien og den nye DesignLine på IFA 2012 i starten af september. FlatpanelsDK dækker naturligvis IFA 2012. - Kilde: lækket dokumentFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |