Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung åbner stemme-styring for app-udviklere - FlatpanelsDK

Samsung åbner stemme-styring for app-udviklere

09 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

Samsungs stemme og bevægelsesstyrede Smart TV blev lanceret tidligere på året, men stemme og bevægelsesmulighederne er blevet mødt med larmende tavshed. Samsung håber stadig på at skyde projektet i gang og åbner nu for udviklere, så de kan indbygge f.eks. stemmestyring i deres tv-apps.

Samsung åbne stemmestyring for udviklere

Samsung har annonceret version 3,5 af deres Smart TV SDK (software development kit), som app-udviklere anvender til at skabe tv-apps til Samsungs Smart TV.

Samsung Smart TV
Udviklere kan nu udvikle tv-apps med indbygget stemmestyring på Samsungs Smart TV


Den nye SDK bringer et par nyheder på banen, som kan komme til gavn for købere af Samsungs Smart TV. Samsung åbner nemlig op for deres stemme- og bevægelsessystemer, så udviklere kan få gavn af dem, når de skaber tv-apps. Dermed er der god sandsynlighed for, at du ikke længere skal nøjes med at tale til dit Samsung-tv, men også til de tv-apps, som du har hentet ned. Samsung har samtidig gjort det lettere for app-udviklere at programmere nye apps, forlyder det.

Det bliver interessant at se, om for eksempel YouSee, SF Anytime eller Viaplay omfavner mulighederne. Læs vores erfaringer med Samsungs stemmestyring i testen af ES8005 her.Flere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |