Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAirPlay Mirroring kommer til Mac i juli - FlatpanelsDK

AirPlay Mirroring kommer til Mac i juli

12 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Apple melder nu, at det nye Mountain Lion-styresystem til Mac kommer i juli og bringer AirPlay Mirroring med sig. Dermed bliver det muligt trådløst at sende video, billeder, spil og programmer fra Mac over på tv-skærmen via Apple TV-boksen.

AirPlay Mirroring til Mac

Apple præsenterede i går deres nye Mountain Lion-styresystem officielt. Selvom vi godt vidste, at Apple havde AirPlay Mirroring på vej, så er det nu endeligt bekræftet, at det kommer sammen med Mountain Lion i juli.

AirPlay Mirroring kommer til Mac
AirPlay Mirroring er klar til Mac i juli


Der kom også et par ekstra detaljer om AirPlay Mirroring på bordet. AirPlay Mirroring vil virke i alle situationer, og man kan til enhver tid duplikere sit skrivebord over på tv-skærmen. AirPlay har længe været aktiveret i iTunes, så man har kunnet sende trådløs musik fra en Mac/PC til f.eks. musikanlæg eller tv-skærm. I Mountain Lion udvides muligheden også til video, spil, billeder og programmer.

AirPlay Mirroring kommer til Mac
AirPlay Mirroring er klar til Mac i juli


Det betyder i praksis, at man vil kunne sende video fra en Mac trådløst over på tv-skærmen; uanset om videokilden er fra internettet eller en videofilm på computeren. AirPlay Mirroring vil i øvrigt også virke til spil. 1080p-opløsning er understøttet, hvis man har den nye Apple TV (1080p).

Ejere af Mac-computere lanceret efter 2011 vil i øvrigt kunne anvende mulighederne uden et trådløst netværk. Her kan man med en Mac og en Apple TV-boks oprette et direkte (ad hoc) netværk og sende billedet fra en Mac direkte op på en tv-skærm. Det er særlig praktisk, når man er udenfor hjemmet.

AirPlay virker også på alle Apples iOS-enheder og AirPlay Mirroring på iPhone 4S, iPad 2 og iPad 3.Flere nyheder

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |

Apple TV+ giver smugkig på efterårets nye serier & film

14 Sep 2021 |

Sonos lancerer Beam (Gen 2) soundbar med Dolby Atmos & eARC

14 Sep 2021 |

DTS-support på vej til Sonos Arc, Playbar, Beam & andre produkter

14 Sep 2021 |