Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa klar med EM 2012 app og HbbTV - FlatpanelsDK

Stofa klar med EM 2012 app og HbbTV

07 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Stofa er ved at forberede sig til EM 2012 med dansk deltagelse. Stofa har derfor udviklet en ny EM 2012 app og åbner også for Hbbtv på fladskærme, som understøtter det.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.


EM 2012 app

Stofa vil gerne hjælpe sine seere på vej, og har derfor udviklet en EM-app, der gør det nemt at få overblik over kampprogram med mere.

Stofa
Stofa åbner for en app til smartphones og HbbTV på tv i forbindelse med EM 2012


Via EM App’en kan man se en liste over alle kampe samt hvor på dansk tv, de vises. Derudover kan man få live-opdatering af kampene, med information omkring scoringer mm. App’en virker til både Apple iOS og Google Android. Stofa tilføjer:

- ”Og så kan man via den nye App starte sin WebTv applikation og se kampen på pc, tablet eller smartphone, hvis man har adgang til Stofas WebTv”, siger Thomas Helbo, teknisk direktør i Stofa.

Også på Hbbtv

Stofas udviklere har også som noget helt nyt gjort applikationen klar til de nyeste fladskærme, som understøtter den nye Hbbtv-standard. Præcis hvordan det vil tage sig ud, forklares ikke, men hbbtv-standarden kan levere video og interaktivt ”tekst-tv” via internetforbindelsen. Det lyder fra Stofa:

- ”Der er endnu ganske få Hbb-tv ude i de danske stuer, men det er givet en standard, som hurtigt vil vinde frem, da den støttes af en række nationale tv-stationer i Europa”, forklarer Thomas Helbo.

Alle EM-kampe vises på DR og TV2, og kan desuden ses via Stofas WebTv og WebTv To Go. Se også FlatpanelsDKs kampprogram for EM 2012.

Læs mere på www.stofa.dk.Flere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |