Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNu kan YouSee Web-Tv ses udenfor hjemmet - FlatpanelsDK

Nu kan YouSee Web-Tv ses udenfor hjemmet

06 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

Vil du se Tour de France i haven eller parken? Eller vil du tage dine tv-kanaler med i sommerhuset? Det bliver nu muligt for YouSee-kunder. I dag åbner YouSee for muligheden for at tage web-tv med på sin PC/Mac, Apple iOS-enhed og Google Android-enhed.

FlatpanelsDK kører i denne uge et stort HDTV-tema i forbindelse med EM 2012. Læs også om DRs planer om at lancere DR3 og lukke DR HD og Update. Gå direkte til HDTV-temasiden her.

YouSee web-tv udenfor hjemmet

YouSee lancerede web-tv i 2008 på PC/Mac, og senere er det blevet forlænget til iOS og Android smartphones/tablets. Hidtil har det kun været muligt at se indenfor hjemmets fire vægge, men i dag åbner YouSee for friheden til at tage web-tv med sig. Det koster ikke ekstra.

YouSee Web-TV
Nu kan YouSee kunder se web-tv på deres håndholdte enheder udenfor hjemmet

Det er ikke alle YouSees tv-kanaler, der er tilgængelige, når du bevæger dig udenfor hjemmet, men YouSee arbejder på flere. Med lanceringen er 23 tv-kanaler med, som blandt andet giver adgang til sommerens Tour de France og OL i London. Der er blandt andet angang til DR, tre Disney-kanaler og de to Eurosport-kanaler. TV 2s kanaler er dog ikke med. - ”Det er en naturlig udvikling, at man også kan tage sine tv-kanaler med sig ud af huset, men hidtil er det strandet på et spørgsmål om penge. Det er YouSees klare holdning, at kunderne kun skal betale én gang for deres kanaler, og det har vi fået de første aftaler med tv-stationerne om. Jeg er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid, før flere følger efter,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee. - ”TV 2 har krævet ekstra betaling for alle deres kanaler, og derfor er ingen af med dem med nu. Ikke mindst er det svært at forstå, at kunderne skal betale to gange for TV 2s hovedkanal,” fortsætter Ulf Lund og henviser til, at den politisk bestemte brugerbetaling fra årsskiftet stiger fra 10 til 12 kr. plus moms pr. husstand pr. måned. Læs også mere om mulighederne på www.yousee.dk.

Fakta om YouSee web-tv udenfor hjemmet

 • Nu ophæves kravet om, at web-tv kun kan ses på bredbåndsforbindelser fra YouSee. Bredbåndskunderne kan dermed også se web-tv udenfor hjemmet via andre bredbåndsforbindelser eller f.eks. mobilt bredbånd. Eneste krav er, at de befinder sig et sted i Danmark.
 • Følgende 23 kanaler er med fra begyndelsen: DR1, DR2, DR Update, DR Ramasjang, DR K, DR HD, Canal 9, Folketinget, DK 4, Infokanalen, SVT1, SVT2, NRK, ARD, ZDF, NDR, Disney Channel, Disney XD, Disney Jr., National Geographic, Eurosport, Eurosport 2 og RTL.
 • For at se web-tv uden for hjemmet skal computeren, mobilen eller tablet’en først registreres til brug for web-tv ude. Det sker via YouSee-bredbåndsforbindelsen i hjemmet. Man kan maksimalt have registreret to enheder, og man kan kun anvende én ad gangen.
 • For at begrænse risikoen for misbrug skal enheden være tilkoblet YouSee’s netværk mindst én gang om måneden. Af samme grund er tjenesten indtil videre kun tilgængelig for kunder med bredbånd fra YouSee.
 • Web-tv ude kan anvendes på alle platforme, dvs. yousee.tv, YouSee Player, iOS (iPad, iPhone og iPod Touch) og Android (udvalgte enheder). • Flere nyheder

  Sony i kovending: Spilbutik på PS3 & Vita lukkes ikke alligevel

  20 Apr 2021 |

  Opdateret: Sony gør 'Horizon Zero Dawn' & 10 andre PlayStation-spil gratis

  19 Apr 2021 |

  Test: Sony A90J OLED

  16 Apr 2021 |

  2020 Samsung TV virker nu med PS5-gaming i 4K120+HDR

  16 Apr 2021 |

  Analyse: Hvem taber, når abonnements-trætheden rammer?

  16 Apr 2021 |

  Power Grenaa slår dørene op på mandag

  16 Apr 2021 |