Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFlere detaljer om IKEAs Uppleva tv - video - FlatpanelsDK

Flere detaljer om IKEAs Uppleva tv - video

05 Jun 2012 | Rasmus Larsen |

IKEAs Uppleva tv blev afsløret i marts og IKEA forbereder nu udrulningen i Europa og USA. Ved et arrangement i Italien, fortæller IKEA mere om tv’et, fjernbetjening, brugerfladen mm. Der er også frigivet en ny video.

IKEA Uppleva tv

IKEA anskuer tv-branchen på en helt ny måde og er klar til at lancere deres Uppleva Smart TV, som er et integreret møbelkoncept.

IKEA Uppleva TV
IKEAs tv / møbelkoncept


IKEA fortæller nu lidt mere om tv’et, som kommer med adgang til internet-tjenester såsom YouTube, Vimeo og Dailymotion. Mere end 20 apps vil være tilgængelige på lanceringsdagen, herunder apps indenfor musik, spil og on-demand. Tv’et styres med en simpel fjernbetjening, hvor bunden kan glide ud for at få adgang til de mere avancerede knappen. Dermed er kun de relevante knapper tilgængelige i hverdagen, hvilket mange forbrugere nok vil sætte pris på.

IKEA Uppleva TV
Fjernbetjeningen til IKEAs Uppleva-tv


IKEA Uppleva kommer i 24 til 46 tommer med integreret Blu-ray-afspiller, højttalere og en trådløs subwoofer. Hvis du vil vide mere om tv/møbelkonceptet så se også videoen herunder.IKEA Uppleva bliver tilgængelig i IKEAs butikker i udvalgte europæiske lande i juni. Det forlyder ikke om Danmark er med på lanceringsplanen i juni, men Sverige er. Senere skal Uppleva lanceres i resten af Europa, USA og herefter hele verden. Læs mere om IKEA Uppleva her.Flere nyheder

B&O slår et slag for miljøvenlige forbruger-værdier: "Game-changer"

17 Sep 2021 |

Disney+ er nu tilgængelig på Panasonic TV fra 2017 og frem

17 Sep 2021 |

Analytikere: Disneys armlægning med biograferne er kun på pause

16 Sep 2021 |

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |