Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViser Apple nyt styresystem til TV d. 11. juni? - FlatpanelsDK

Viser Apple nyt styresystem til TV d. 11. juni?

30 May 2012 | Rasmus Larsen |

Det forlyder, at Apple på deres årlige WWDC-konference vil vise det nye styresystem til Apple TV-boksen – og dermed styresystemet til det fremtidige Tv. Styresystemet vil indeholde en ”control out” API, så producenter af eksterne bokse og enheder kan indbygge styring. Det skriver BGR.

Nyt Apple TV styresystem 11. juni?

Apple afholder hvert år deres WWDC-konference. I flere år dannede den rammen omkring lanceringen af den nye iPhone, men sidste år blev den lancering rykket. I stedet er fokus på software og Apples kommende Mac OSX til Macs vil være med, ligesom også iOS 6.0 til iOS-produkterne forventes præsenteret.

Det er dog ikke alt. Ifølge siden BGR – som har ramt rigtigt flere gange mht. Apples fremtidsplaner – så vil Apple også præsentere et nyt styresystem til Apple TV-boksen, der skal danne grundlaget for det senere Apple fladskærms-Tv.

Apple TV 1080p
Apple TV-brugerfladen ser pt. således ud


BGR har informationen fra en ”troværdig kilde”. Kilden fortæller, at styresystemet vil være langt mere funktionalitetsmæssigt komplet end det nuværende på Apple TV-boksen. Der fremhæves også en såkaldt ”control out” API.

En API er det udviklingsværktøj, som stilles til rådighed for udviklere, og med ”control out” API’en skal producenter af f.eks. tv-bokse eller andre enheder som tilsluttes til et tv, kunne styres via Apples enheder. Hvordan det præcis skal fungere, når Apple TV-boksen ikke har særlige udgange/indgange beskrives dog ikke.

Det vil ikke være uvanligt for Apple at gøre det på denne måde. Den første iPhones App Store-del og den første iPad blev også præsenteret flere måneder før den egentlige lancering, for at give udviklere tid til at have apps og tjenester klar.

Kilden siger, at Apple ikke vil præsentere deres fladskærms-tv på WWDC, men kun selve styresystemet. Tja, vi tror på det når vi ser det. FlatpanelsDK følger naturligvis WWDC og holder øje med om der sker noget interessant.

- Kilde: BGRFlere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |