Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFlatpanelsDK 7 år - ny stor konkurrence på vej - FlatpanelsDK

FlatpanelsDK 7 år - ny stor konkurrence på vej

25 May 2012 | Flatpanels |

I anledning af FlatpanelsDKs 7 års fødselsdag, fejrer vi festlighederne med at forære et Tv til en heldig læser på FlatpanelsDK. Den store fødselsdagskonkurrence kommer op i næste uge.

Konkurrencen er nu online. Deltag her.

FlatpanelsDK bliver 7 år

FlatpanelsDK runder nu 7 år. Det har været en fantastisk rejse, hvor FlatpanelsDK har vokset sig større og mere betydningsfuld end vi havde turde håbe på – og vi fortsætter naturligvis så længe det stadig er nysgerrigheden og interessen, der driver projektet.


Send en fødselsdagshilsen til FlatpanelsDK i kommentarfeltet


For knap et år siden lancerede vi det nye design, som stadig pryder siden. I år sker der ikke ændringer på den front, men vi vil alligevel gerne fejre det med manér. Derfor har vi forberedt en stor fødselsdagskonkurrence, hvor et imponerende fladskærms-Tv sættes på højkant.

Præmien afslører vi i næste uge, og du kan selv forøge din chance for at vinde. Hver dag kommer et nyt spørgsmål op, og for hvert rigtigt svar, får du et ekstra lod i konkurrencen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller RSS feed for at få direkte besked, når konkurrencen går i luften.

Vi håber naturligvis på at se jer alle sammen på FlatpanelsDK i fremtiden. Vi håber også I fortsat vil støtte os, sprede budskabet og støtte vores annoncører, der gør driften af FlatpanelsDK mulig.

Mvh.
Flatpanels-teamet

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |