Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG Cloud til Smart TV, smartphones & PC - FlatpanelsDK

LG Cloud til Smart TV, smartphones & PC

30 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

LG introducerer en ny Cloud-tjeneste, døbt LG Cloud. Den nye tjeneste gør det muligt at ejere af LG-enheder at lægge deres mediefiler op i “skyen” og nyde indholdet på tværs af Smart TV, smartphones og PC. LG Cloud kommer dog ikke til Danmark lige foreløbigt.

LG Cloud til Smart TV

Med den nye cloud-tjeneste vil LG udfodre blandt andet Apple og deres iCloud, ved at gøre integrationen og deling af indhold mellem enheder bedre. Så snart brugeren uploader en mediefil i LG Cloud, bliver denne også tilgængelig på de andre enheder.

LG Cloud
LG Cloud gør medieindhold tilgængeligt på tværs af enhederne

LG siger, at deres cloud-tjeneste understøtter alle former for mediefiler, herunder video, music, fotos og dokumenter. Den fungerer vha. streaming og ikke download, hvilket betyder, at f.eks. film streames direkte over internettet til et Smart TV i stedet for at blive hentet ned først. De forskellige video-codecs håndteres også på LGs servere, så brugerne ikke behøver at bekymre sig om formater og filtyper. Der tilbydes 5 GB kapacitet, men mere kan købes. LG Cloud virker på LG Smart TV, Android smartphones og PC'er. På LGs Smart TV, frigives tjenesten som en app gennem LGs app store. LG Cloud starter ud som beta i USA og Sydkorea fra i morgen. Herfra skal der ekspanderes til andre verdensdele løbende frem til “næste år”. Dermed står Danmark heller ikke til at få LG Cloud lige foreløbigt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |