Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR NU (Web-Tv) til iOS & Android ude af beta - FlatpanelsDK

DR NU (Web-Tv) til iOS & Android ude af beta

03 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

DR præsenterede i marts 2012 deres DR NU-tjeneste til smartphones og tablets – dengang i beta. Nu er DR NU ude af beta og giver brugere af iOS og Android mulighed for at se direkte-Tv og tidligere udsendelser fra DR.

DR NU er ude af beta

DR rykker nu videre med planerne om at gøre videoindhold tilgængelig på mobile enheder. DR NU-tjenesten er nu officielt ude af ”beta”, og klar til danskernes behov for at se Tv på smartphones og tablets.

DR NU er klar til smartphone og tablet
DR NU er klar til smartphone og tablet

Med DR NU kan man se alle DRs Tv-kanaler direkte på sin Apple-enheder eller Android-enheder. Det er også muligt at se tidligere udsendelser eller forpremierer på kommende Tv-udsendelser. Siden beta-udgaven blev kørt i gang i marts, er der rettet en række småfejl og udfordringer, men overrodnet ser tjenesten identisk ud. Windows-mobiler er dog stadig ikke understøttet.

DR NU er klar til smartphone og tablet
DR NU kan også bruges sammen med AirPlay på Apple-enheder

DR NU er ikke en decideret app, men i stedet en hjemmeside, der er optimeret til de mobile enheder. Det er gjort med HTML5-standarden i stedet for Flash, der hidtil har været brugt til DR NU-tjenesten til PC/Mac-computere. Det forlyder dog, at DR NU til computere også kommer i en HTML5-udgave, og at DR derfor går helt væk fra Flash. Du får adgang direkte til DR NU på din iOS eller Android-enhed på www.dr.dk/nu-mobil. Prøv selv og fortæl os om dine erfaringer i kommentarfeltet herunder. Mon dette også varsler en lignende tjeneste til Smart TV? Vi håber…Flere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |