Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRygte: Apple fladskærm i produktion fra maj/juni - FlatpanelsDK

Rygte: Apple fladskærm i produktion fra maj/juni

13 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Ifølge en analytiker fra amerikanske Jefferies er Apple begyndt at modtage de første komponenter til deres kommende fladskærms-Tv. Han peger på, at produktionen starter i maj/juni 2012 og salget starter i slutningen af 2012.

Apple TV i slutningen af 2012?

Det er analytikeren Peter Misek fra Jefferies, der følger Apple tæt, som kommer med meldingen. Han siger, at Apple er begyndt at modtage ”specialkomponenter” i små mængder til produktionen i Asien. Han peger blandt andet på polarisationsfiltre, skærmfiltre og skærmpaneler produceret via IGZO-produktionsmetoden – alle sammen komponenter, der ikke bruges i Apples enheder i dag.

Her ses den nuværende Apple TV-boks, der netop er blevet opdateret
Her ses den nuværende Apple TV-boks, der netop er blevet opdateret


Informationen kommer fra Peter Miseks egne undersøgelser efter en tur i Asien. Han beskriver, hvordan han så ”early production evidence of iTV”. Han peger på, at produktionen startes allerede i maj/juni i år og han forventer, at Tv’et kommer i handlen i fjerde kvartal af 2012. FlatpanelsDK er skeptiske. Vi tror ikke det sker allerede i 2012.

Peter Misek tror, at Apple indledningsvis vil bygge 2 til 5 millioner fladskærms-Tv til lanceringsdagen, hvilket indikerer, at Apple har stor tiltro til salget.

Som en sidenote kan det bemærkes, at Apple også rygtes på vej med et produkt i slutningen af 2012, der baserer sig på en 7,85-tommer skærm. Der spekuleres i en mindre iPad, men det indikeres også, at netop denne enhed bliver fjernbetjening/spilcontroller til Apples fladskærms-Tv, der også forventes at have en dobbeltfunktion som spilkonsol via apps og AirPlay.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |