Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRygte: Apple fladskærm i produktion fra maj/juni - FlatpanelsDK

Rygte: Apple fladskærm i produktion fra maj/juni

13 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Ifølge en analytiker fra amerikanske Jefferies er Apple begyndt at modtage de første komponenter til deres kommende fladskærms-Tv. Han peger på, at produktionen starter i maj/juni 2012 og salget starter i slutningen af 2012.

Apple TV i slutningen af 2012?

Det er analytikeren Peter Misek fra Jefferies, der følger Apple tæt, som kommer med meldingen. Han siger, at Apple er begyndt at modtage ”specialkomponenter” i små mængder til produktionen i Asien. Han peger blandt andet på polarisationsfiltre, skærmfiltre og skærmpaneler produceret via IGZO-produktionsmetoden – alle sammen komponenter, der ikke bruges i Apples enheder i dag.

Her ses den nuværende Apple TV-boks, der netop er blevet opdateret
Her ses den nuværende Apple TV-boks, der netop er blevet opdateret


Informationen kommer fra Peter Miseks egne undersøgelser efter en tur i Asien. Han beskriver, hvordan han så ”early production evidence of iTV”. Han peger på, at produktionen startes allerede i maj/juni i år og han forventer, at Tv’et kommer i handlen i fjerde kvartal af 2012. FlatpanelsDK er skeptiske. Vi tror ikke det sker allerede i 2012.

Peter Misek tror, at Apple indledningsvis vil bygge 2 til 5 millioner fladskærms-Tv til lanceringsdagen, hvilket indikerer, at Apple har stor tiltro til salget.

Som en sidenote kan det bemærkes, at Apple også rygtes på vej med et produkt i slutningen af 2012, der baserer sig på en 7,85-tommer skærm. Der spekuleres i en mindre iPad, men det indikeres også, at netop denne enhed bliver fjernbetjening/spilcontroller til Apples fladskærms-Tv, der også forventes at have en dobbeltfunktion som spilkonsol via apps og AirPlay.Flere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |