Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV med 1080p afsløret - FlatpanelsDK

Ny Apple TV med 1080p afsløret

07 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Apple har netop løftet sløret for den nye Apple TV-boks, der byder på Full HD (1080p) opløsning og en ny brugerflade. iTunes opdateres på samme tid med 1080p video-indhold for endnu bedre kvalitet. Det skete på en event, hvor også iPad 3 med Retina-skærm blev præsenteret.

Ny Apple TV er klar

Den gamle Apple TV-boks blev stødt mere og mere populær, og specielt AirPlay-funktionaliteten, hvor Apple brugere kan sende indhold fra deres enheder over på Tv-skærmen, har været en af de drivende kræfter. Nu følger Apple op med næste generation af Apple TV.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV med 1080p


Den nye Apple TV byder først og fremmest på 1080p-opløsning (den gamle understøttede maksimalt 720p), hvilket gør den i stand til at vise film og andet videoindhold på en fladskærm i Full HD. Det lader sig gøre pga. en ny A5-processor indeni.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV med 1080p


Apple opdaterer i samme omgang iTunes til at håndtere 1080p-opløsning, hvilket naturligvis vil spille sammen med den nye Apple TV-boks. Film fra iTunes flyttes samtidig ind som et element af iCloud, hvilket basalt betyder, at man kan få adgang til sit videoindhold alle steder i verden og på alle enheder (Apples, vel og mærke). De streames blot over internettet, og med opdateringen til 1080p, opdateres meget af det eksisterende indhold også, så man kan nyde bedre kvalitet. Herudover får iTunes ”anbefalinger” baseret på hvad man har set hidtil.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV har AirPlay


AirPlay fremhæves på den nye Apple TV. Med AirPlay kan ejere af iPad, iPhone, iPod og Mac sende video, billeder og musik over på Tv-skærmen, hvortil Apple TV er tilsluttet. Apple har også senest udvidet AirPlay til at fungere med spil på f.eks. iPad, så man kan benytte iPad/iPhone som controller og se spillet på Tv-skærmen.

Apple TV med AirPlay
Via AirPlay kan iPad benyttes som controller, mens TV-skærmen forvandles til en spilkonsol med Apple TV


Apple TV bliver tilgængelig i handlen næste uge. Prisen sænkes samtidig i Danmark til 849 kroner. FlatpanelsDK bringer en fuld anmeldelse senere.

Se pris på www.apple.dk.Flere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |