Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple klar med Tv-tjeneste før jul - FlatpanelsDK

Apple klar med Tv-tjeneste før jul

02 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Ifølge New York Post er Apple på vej med en abonnements Tv-tjeneste, der angiveligt skal være klar før jul. Det hele skal fungere over internettet via streaming. Tjenesten skal køres i stilling før et fladskærms-Tv lanceres.

Apple på vej med Tv-tjeneste

Apple forventes at lancere deres nye Apple TV-boks på onsdag og der går også rygter om, at Apple arbejder på et komplet fladskærms-Tv. Apple arbejder angiveligt også på en Tv-tjeneste.

Apple TV
Apple vil lancere en Tv-tjeneste før jul – her ses Apples nuværende Apple TV-boks, hvor der kan lejes film


Det er New York Post, som beskriver, hvordan Apple vil satse på en Tv-tjeneste, hvor brugeren betaler et månedligt abonnement, og derved kan streame en masse indhold direkte til Tv-skærmen.

Det angives, at Apple vil bestemme både pris og indhold, og at de har presset gevaldigt på hos de Tv-selskaber, der ejer indholdet. Det er angiveligt ledet af en af Apple øverste chefer, Eddy Cue, der tidligere har været involveret i mange andre aftaler om indhold i iTunes.

Der nævnes også vagt, at Apple overvejer muligheden for at lancere Tv-kanaler som ”apps”, som så kan hentes efter behag. Hvad der præcis sker, er dog ikke besluttet, og Apple har angiveligt været i dialog med Tv-selskaberne siden 2009.

Ifølge New York Post skal Tv-tjenesten angiveligt være klar før jul. Apples Tv-tjeneste ses som nødvendig før Apple vil lancere deres fladskærms-Tv, der i øvrigt forventes at lande tidligst i slutningen af 2012 - eller i løbet af 2013.Flere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |