Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple-chef: et Apple TV skal have "noget særligt" - FlatpanelsDK

Apple-chef: et Apple TV skal have "noget særligt"

15 Feb 2012 | Rasmus Larsen |

Apples direktør, Tim Cook, talte i går ved Goldman Sachs Technology and Internet Conference, hvor han blev spurgt ind til et Apple fladskærms-TV. Han afslørede naturligvis ikke detaljer, men gav indikationer på et Tv, og forklarede hvorfor Apple TV-boksen stadig betragtes som en hobby. Hør også interviewet nederst.

Apple TV skal have noget særligt

Tim Cook mener, at et Apple skal bruge ”noget særligt” før de går ind på Tv-markedet, og han understeger, at de ikke blot vil introducere et Tv for at åbne op for nye markeder. Da en deltager spurgte; “hvad holder jer tilbage fra at gå ind på det traditionelle Tv-marked, og hvorfor er Apple TV (boksen, red) forblevet i hobby-stadiet”, svarede Tim Cook:

- “Grunden til, at vi kalder den en hobby, er fordi vi ikke vil sende en besked til vores aktionærer om, at markedet er det samme som for iPhone, iPad, Mac, etc. Vi vil ikke have folk til at tro, at benet på den taburet er lige så stærkt som for de andre kategorier,”

Apple TV
Apple TV-boksen betragtes stadig som en hobby, men Apples chef, Tim Cook, mener, at der er et stort potentiale


Tim Cook fortsatte;
- “Apple gør sig ikke i hobbyer i almindelighed. Vi tror på fokus, og tror på retningen med kun at arbejde på få ting. Men med Apple TV – på trods af barriererne i markedet – har vi, som bruger den, altid tænkt, at der er noget der. Og hvis vi følger vores intuition og bliver ved med at trække i snorene, finder vi muligvis noget der er større. Kundetilfredsheden er allerede over al forventning.”

Han afslutter med at sige;
- “Vi skal bruge noget særligt for at klare os i det brede marked, og for at gøre Tv en seriøs kategori for Apple,”

Bemærkningerne er naturligvis ikke et bevis på, at Apple er klar, men det står klart, at Apple seriøst overvejer Tv-markedet, og har større visioner end den nuværende Apple TV-boks. Hør Tim Cooks fulde svar herunder (optaget af The Verge).- Kilde: The VergeFlere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |