Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSonys musiktjeneste klar i Danmark - Video på vej - FlatpanelsDK

Sonys musiktjeneste klar i Danmark - Video på vej

18 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Vi har ventet lidt længere end resten af verden op Sonys Music Unlimited og Video Unlimited-tjenester, men nu åbner Sony op for Music Unlimited på Smart TV og håndholdte enheder i Norden og Danmark. Video Unlimited er også på vej til Danmark i 2012, meldes det.

Sony Entertainment Network

Sony har et kæmpe pladeselskab, Sony har et kæmpe filmselskab og Sony har en kæmpe spiludviklingsafdeling. Nu vil Sony for alvor bringe synergien i spil og levere masser af medieindhold til dit Sony Smart TV og dine andre smarte enheder.

Sony Video Unlimited
Sony lancerer Music Unlimited i Danmark – Video Unlimited på vej i 2012


Det sker sammen med lanceringen af Sony Entertainment Network i Norden, der er delt op i Video Unlimited og Music Unlimited. Sony starter med Music Unlimited, der er en abonnementstjeneste, hvor man for et månedligt beløb, får adgang til al den musik man ønsker. Dette kan afspilles direkte på Sony Smart TV, der naturligvis kan forbindes til musikanlægget derhjemme.

Senere i 2012 vil Sony åbne op for Video Unlimited, hvor brugeren kan leje film og Tv-serier (i visse lande) i SD og HD-kvalitet samt 3D. Det er også muligt at købe film, der herefter kan ses direkte på Sonys Smart TV, samt håndholdte Android og iOS-enheder. Den primære årsag til at Video Unlimited holdes tilbage, er ønsket om danske undertekster og dansk sprogspor på børnefilm.

Når Video Unlimited åbner bliver det for alvor sjovt at have et Sony Smart TV i Danmark. Det forlyder desværre ikke, hvornår vi præcist kan forvente Video Unlimited; blot at det bliver i løbet af 2012.Flere nyheder

B&O slår et slag for miljøvenlige forbruger-værdier: "Game-changer"

17 Sep 2021 |

Disney+ er nu tilgængelig på Panasonic TV fra 2017 og frem

17 Sep 2021 |

Analytikere: Disneys armlægning med biograferne er kun på pause

16 Sep 2021 |

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |