Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV-boksen hacket til at køre Apps - FlatpanelsDK

Apple TV-boksen hacket til at køre Apps

03 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

En flok udviklere har hacket Apple TV-boksen til at kunne køre apps fra iPad. Netop Apps er en af de elementer, som mange forventer af et kommende Apple fladskærms-Tv.

Apple TV med apps

Mange brugere af Apple TV-boksen savner muligheden for at køre apps. For selvom boksen er interessant på mange områder, mangler der friheden fra Apples håndholdte enheder.

Apples nye Apple TV
Kreative sjæle har fået iPad-apps ind på Apple TV-boksen


En flot udviklere har derfor sat sig for at gøre det muligt at køre iPad-apps på Apple TV-boksen og derved vise dem på et fladskærms-Tv. Det kræver lidt fantasi mht. at styre apps, som jo normalt styres med fingrene på en iPad, men det fungerer i praksis. Det kræver dog, at Apple TV-boksen ”jailbreakes”.Det interessante er imidlertid, at den nuværende Apple TV-boks rent faktisk kan køre apps. Da Apple lancerede boksen, skiftede man samtidig styresystemet til iOS; det samme der kører på iPhone og iPad. Tidligere Apple TV-bokse var baseret på OSX; altså Apples Mac-styresystem. Skiftet markerer med stor sandsynlighed Apples ønske om at bringe apps til platformen på sigt.

Netop apps er et element, som mange forventer vil være en central del af det kommende Apple fladskærms-TV. Læs også FlatpanelsDKs test af Apple TV her.Flere nyheder

B&O slår et slag for miljøvenlige forbruger-værdier: "Game-changer"

17 Sep 2021 |

Disney+ er nu tilgængelig på Panasonic TV fra 2017 og frem

17 Sep 2021 |

Analytikere: Disneys armlægning med biograferne er kun på pause

16 Sep 2021 |

Samsung Display starter produktion af 90Hz OLED til laptops

16 Sep 2021 |

2021 TV Shootout: Sony A90J vinder 'King of 4K TV' – LG ZX er 'King of 8K TV'

15 Sep 2021 |