Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung bekræfter OLED-TV lancering på CES 2012 - FlatpanelsDK

Samsung bekræfter OLED-TV lancering på CES 2012

22 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Reuters har haft en snak med den ansvarlige for Samsungs Tv-division, Yoon Boo-keun, og han bekræfter lanceringen af Samsungs første OLED-TV på CES 2012 i Las Vegas. Ifølge vores kilder planlægger Samsung at afsløre et 55-tommer OLED-TV.

Samsungs OLED-TV på CES 2012

I september kunne FlatpanelsDK rapportere, at Samsung og LG testede 55" OLED-TV prototyper, forud for en lancering i 2012. I et usædvanligt træk, har den ansvarlige for Samsungs Tv-division, Yoon Boo-Keun, nu bekræftet Samsungs planer om at afsløre deres første OLED-TV.

Samsung 0,05 mm OLED
Samsung har tidligere udstillet dette 0,05 mm OLED-panel


OLED-teknologien giver fantastisk billedkvalitet med perfekte betragtningsvinkler, perfekt sortgengivelsen og ekstrem hurtig responstid. OLED-TV kan også blive ekstremt slanke og er strømbesparende.

Yoon Boo-keun bekræfter Samsungs planer overfor Reuters, men der gives ikke yderligere detaljer. Vores kilder peger dog på, at Samsung vil lancere et 55-tommer OLED-TV. Yoon Boo-keun bekræfter også, at Samsung ligger i de afsluttende forhandlinger med Google om lanceringen af et Samsung Google TV.

Samsungs første OLED-TV vil blive afsløret i januar 2012 på CES 2012 i Las Vegas. FlatpanelsDK følger naturligvis CES-udstillingen, og du kan læse om alle nyhederne fra CES i starten af det nye år. Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af noget.

- Kilde: Reuters

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |