Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSådan fungerer Samsung Smart View (Dual View) - FlatpanelsDK

Sådan fungerer Samsung Smart View (Dual View)

03 Nov 2011 | Rasmus Larsen |

Samsung er begyndt at levere deres D8005 LED-fladskærme med en lille 5” Galaxy-tablet. Med funktionen Smart View kan man se Tv-kanalerne fra fladskærmen på den lille tablet-skærm i eksempelvis haven eller på altanen. Vi har kigget nærmere på Smart View og fortæller, hvordan det fungerer.

Samsung Smart View

Smart View er tilgængelig på de Samsungs smartphones og tablets med Android – blandt andet den lille 5” Galaxy S WiFi, der nu medfølger, når man køber et D8005 Tv fra Samsung. Smart View kræver herudover et Samsung D8005 (LED). I App’en findes en såkaldt Dual View-funktion, som tillader brugeren at få Tv-kanaler fra Tv’et over på den mindre tablet, der herefter kan bæres trådløst rundt i huset (kablet på billederne nedenfor er blot et oplader-kabel). Det fungerer så længe, at begge enheder er tilsluttet samme netværk. Herlighederne styres vha. en lille App kaldet Smart View. Når man åbner App’en får man dette billede:

Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen
Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen

Vælges Dual View får man vist Tv-kanalen på sin tablet eller smartphone. Der er en smule forsinkelse på signalet, men det har ingen betydning, da man jo ikke ser Tv på begge enheder samtidig.

Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen
Samsung Smart View

Via Dual View kan man skifte Tv-kanaler, hvilket også betyder, at Tv-kanalen på Samsung Tv’et skifter.

Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen
Samsung Smart View giver Tv-kanaler på tablet

Man kan godt se video fra to forskellige kilder, men det kræver, at man på stue-Tv’et ser eksempelvis en film fra en Blu-ray-afspiller tilsluttet via HDMI, mens man ser Tv-kanaler via sin tablet – eller omvendt.

Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen
Samsung Smart View giver Tv-kanaler på tablet

Seeren kan styre lydstyrken på sin tablet uafhængigt af Tv’et, så familien kan se Tv i både stuen og køkkenet – så længe man ser samme kanal. Herudover kan der frembringes eksempelvis en kanalliste, som det ses på billedet længere oppe. Det kan også lade sig gøre at slukke Tv-skærmen, men fortsætte med at se Tv-kanaler på sin tablet. Efter nogle få minutter ryger Tv-signalet dog også på den lille tablet.

Se Tv-kanaler fra fladskærmen på mobiltelefonen
Samsung Smart View giver Tv-kanaler på tablet – Tv'et kan være slukket i nogle få minutter

Billedkvaliteten er ikke overvældende, men tilstrækkelig god til at udfylde mindre skærme såsom 5-tommer skærmen, der sidder i Galaxy S WiFi. Ud over at fungere som ekstra Tv, kan Smart View App’en også fungere som fjernbetjening og ”game remote” til Samsungs Smart TV. Alt i alt er Smart View-funktionaliteten praksis og velfungerende. Den største begrænsning er, at man skal se samme Tv-kanal på alle enheder, men jeg tror alligevel, at mange brugere vil kunne finde funktionen nyttig i eksempelvis haven, soveværelset eller altanen. Det er en meget praktisk funktion – ikke mindst fordi den er 100 % trådløs. Se også denne video, hvor Samsung selv præsenterer Smart View-funktionen:

Læs FlatpanelsDKs test af Samsung D8005 her.Flere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |