Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV er landet i Danmark - FlatpanelsDK

Apple TV er landet i Danmark

05 Oct 2011 | Rasmus Larsen |

Apple TV har længe været tilgængelig på den anden side af Atlanten, men nu er den officielt landet i Danmark efter at Apple har bragt filmudlejning til Danmark. Apple TV står desuden til at få en endnu mere markant rolle med Apple Airplay Mirroring i iOS 5.

Apple TV er landet i Danmark

Apple TV blev introduceret i slutningen af 2010, men danskerne måtte vente på den, da filmudlejning ikke var at finde i iTunes i Danmark, og derved kunne man heller ikke leje film via Apple TV på dansk grund. Det ændrede sig i sidste uge, hvor iTunes fik filmudlejning.

Apple TV er landet i Danmark
Apple TV er landet i Danmark


Den nye iPhone 4S var således ikke den eneste nyhed for danskerne efter Apples præsentation, for Apple TV landede i de danske på hjemmesiden samtidig.

Apple TV giver adgang til filmudlejning af en række store Hollywood-film i HD-opløsning. Der er også adgang til eksempelvis YouTube og andre tjenester, samt en funktion, der automatisk lader brugeren streame musik, billeder og film fra Macs i hjemmet.

AirPlay bliver endnu bedre

En af de mest interessante muligheder Apple TV er imidlertid AirPlay, som udvides endnu mere i forbindelse med næste generation af Apples styresystem til håndholdte enheder kaldet iOS 5, som udkommer på onsdag d. 12. oktober.

AirPlay fører billedet fra iPhone 4S eller iPad 2 over på fladskærmen
AirPlay fører billedet fra iPhone 4S eller iPad 2 over på fladskærmen


AirPlay gør brugeren i stand til at streame film, musik og billeder fra en iPhone/iPod/iPad eller Mac/PC direkte til Apple TV-boksen ved tryk på en knap.

Med AirPlay kan man vise video og spil fra iPad på fladskærmen
Med AirPlay kan man vise video og spil fra iPad på fladskærmen


Med udvidelsen der kaldes AirPlay Mirroring, kan spil nu også udnytte AirPlay, med to vidt forskellige billeder på iPhone/iPad og fladskærms-Tv’et, hvor Apple TV er tilsluttet – f.eks. et racerspil, hvor bilen styres vha. iPads bevægelsessensor på Tv’et, mens banens forløb ses på iPad’en. Det forvandler med et trylleslag Apples enheder til hjemme-spilkonsoller. Læs mere om AirPlay Mirroring her. AirPlay Mirroring virker sammen med iPad 2 og iPhone 4S.

Se pris på www.apple.dk. Læs også FlatpanelsDKs test af Apple TV, som inden længe opdateres.Flere nyheder

WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

15 Jan 2021 |

Q&A: Vild streaming-vækst fortsætter i 2021

15 Jan 2021 |

LG Display udskyder plan om LCD TV produktionsstop

15 Jan 2021 |

Samsung annoncerer microLED TV for fjerde gang på CES 2021

14 Jan 2021 |

TCL vil i 2021 satse på 8K, 4K, 'OD Zero' miniLED LCD og HDMI 2.1

14 Jan 2021 |

TCL forsøger sig med en soundbar der forbinder trådløst til TV

13 Jan 2021 |