Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVoomote Zapper forvandler iPhone til fjernbetjening - FlatpanelsDK

Voomote Zapper forvandler iPhone til fjernbetjening

09 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

Firmaet zero1.tv meldte tidligere end såkaldt Voomote One på vej til Apples iPhone/iPad/iPod. På IFA blev den tyndere Voomote Zapper præsenteret for første gang. Med Voomote Zapper kan Apples håndholdte iOS-enheder forvandles til en universalfjernbetjening.

Voomote Zapper

Voomote Zapper er kort fortalt en lille enhed – på størrelse med en papirclip - der monteres i bunden af en iPhone, iPad eller iPod. Samtidig skal der installeres en lille App – og så er man kørende.

Voomote Zapper til Apples iOS-enheder
Voomote Zapper til Apples iOS-enheder


Voomote Zapper er baseret på infrarød, og fungerer derfor sammen med næsten alle fladskærms-Tv, DVD-afspillere, Blu-ray-afspiller osv.

Voomote Zapper til Apples iOS-enheder
Voomote Zapper til Apples iOS-enheder


Opsætningen af App’en kan redigeres efter behov og man kan eksempelvis kode flere enheder på samme knap, så alle enheder i stuen tænder ved tryk på ON-knappen. App’en kan også kategorisere enheder efter rum og Voomote lover desuden en smart TV-guide-funktion.

Det vides endnu ikke om Voomote Zapper bliver tilgængelig i Danmark, men den kommer til USA og Europa i midten af oktober. Den vejledende pris er 70 USD eller hvad der svarer til 375 kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |