Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay App lanceres på alle Samsung Smart TV - FlatpanelsDK

Viaplay App lanceres på alle Samsung Smart TV

31 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

Modern Times Group og Samsung har indgået et samarbejde, som gør Viaplay tilgængelig på alle Samsung Smart TVs og på [email protected] i hele Norden. Viaplay er MTGs online Tv-tjeneste med film, TV-serier og sportsudsendelser fra TV3.

Viaplay på Samsungs Smart TV

I Danmark kan alle få adgang til viaplay.dk ved at tegne et abonnement eller plukke udvalgte programmer fra det mangfoldige a-la-carte udbud. Parabolkunder med Viasats store Danmarkspakke har adgang til indholdet på viaplay.dk på alle medieplatforme.

Viaplay er nu tilgængeligt på Samsungs Smart TV
Viaplay er nu tilgængeligt på Samsungs Smart TV


Viaplay introduceres nu som en ”App” på Samsungs Smart TV. Det betyder, at brugere af Samsungs Smart TV med internet-adgang, nu kan hente App’en og få adgang til Viaplays store udvalg af film, serier og sport – præcis når det passer seeren.

Viaplay giver adgang til al Viasat betalingsindhold på tværs af de nordiske lande - på computere, smartphones, tablets og TV. Viaplay indeholder en lang række unikke live sportsrettigheder fra Champions League, Premier League, Superligaen, Formel 1, FIM Speedway, PGA Tour og meget mere. Dertil kommer mere end 1000 film, TV3’s egenproduktioner og de bedste internationale tv-serier. Brug også Viaplay til at se forpremierer på TV3’s programmer, til gensyn eller til catch-up af tidligere sendte programmer.

MTG’s internationale CEO, Hans-Holger Albrecht, udtaler:
- “Samarbejdet med en af de førende digitale mediekonvergens teknologier giver en bredere og nemmere adgang til vores uovertrufne betalings-tv indhold. Vi leverer ’Underholdning på dine vilkår’ ved at gøre Viaplay tilgængelig på ethvert medie, når det passer forbrugeren. Dette samarbejde er endnu et vigtigt skridt i retning af at opnå vores målsætning.”

Har du et Samsung Tv fra 2010 eller 2011 bør du kunne hente Viaplay-App’en under App Store allerede nu. Viaplay er gratis de første 30 dage. Giv også gerne dine erfaringer i kommentarfeltet herunder, når du er kommet i gang.

- Kilde: Samsung / MTGFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |