Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee og TDC giver fri adgang til 100 film - FlatpanelsDK

YouSee og TDC giver fri adgang til 100 film

26 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

En kvart million husstande med tv fra YouSee og TDC får i næste uge fri adgang til at se spillefilm efter eget valg. Det sker med introduktionen af kategorien “100 Film”, hvor kunder med HD-boks eller Smart TV med YouSee App kan nyde 100 forskellige film on-demand.

Fri adgang til 100 film

Det sker, når YouSee og TDC torsdag 1. september åbner en ny filmkategori kaldet ’100 Film’. Kategorien bliver inkluderet i YouSee Plus og TDC HomeTrio Plus, og det giver de i alt ca. 250.000 abonnenter adgang til når som helst at se film på deres tv, uden det koster ekstra.

YouSee App i Samsung Tv
YouSee App i Samsung Tv


- ”Vi ser det som et alternativ til de almindelige tv-kanaler, der sender masser af film, men kun på faste tidspunkter. Kvaliteten og udvalget vil svare til de traditionelle filmkanaler, men forskellen er, at kunderne selv kan vælge titel og tidspunkt. Vi mener, det er fremtidens måde at se det store filmkatalog på suppleret med, at man lejer de nyeste film mod betaling,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

TDC's direktør for tv, bredbånd og fastnet, René Brøchner, forventer, at initiativet vil øge interessen for video on demand:

- "Kunderne oplever det ekstremt positivt at få underholdning, der ikke koster ekstra, og det er denne oplevelse, vi gerne vil forstærke med 100 Film. Jeg er overbevist om, at det også generelt vil øge interessen for at bestille film med fjernbetjeningen," siger René Brøchner, TDC Privat.

100 Film vil til stadighed rumme 100 titler, hvoraf ca. en fjerdedel udskiftes hver måned. Fra begyndelsen bliver der tale om en blanding af nyere og ældre danske og udenlandske film. Blandt titlerne er Oceans 11, Charlie og chokoladefabrikken, Taxi Driver, Ondskabens hotel, E.T. og den danske film Lykkevej.

’100 Film’ bliver en del af den eksisterende filmtjeneste hos hhv. YouSee Cinema og TDC Film. Her har kunderne i forvejen adgang til at leje flere end 1.500 film til priser mellem 19 og 49 kr. for 24 timers leje. ’100 film’ får sin egen kategori af film med en lejepris på 0 kr.

Kunder med YouSee Plus, TDC Home Trio og TDC Home Duo Media vil have fri adgang til ’100 Film’, dvs. at de frit og uden ekstrabetaling kan vælge blandt de 100 titler. Læs mere på www.yousee.dk.

- YouSee / TDC pressemeddelelse, redFlere nyheder

Sony i kovending: Spilbutik på PS3 & Vita lukkes ikke alligevel

20 Apr 2021 |

Opdateret: Sony gør 'Horizon Zero Dawn' & 10 andre PlayStation-spil gratis

19 Apr 2021 |

Test: Sony A90J OLED

16 Apr 2021 |

2020 Samsung TV virker nu med PS5-gaming i 4K120+HDR

16 Apr 2021 |

Analyse: Hvem taber, når abonnements-trætheden rammer?

16 Apr 2021 |

Power Grenaa slår dørene op på mandag

16 Apr 2021 |