Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSharps lover unik lyd fra verdens tyndeste soundbar - FlatpanelsDK

Sharps lover unik lyd fra verdens tyndeste soundbar

16 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

Sharp har med deres nye HT-SL70H soundbar skabt verdens tyndeste soundbar, der samtidig er ekstremt fleksibel. Lyden er dog stadig imponerende god, lover Sharp, og er på den måde en erstatning din fladskærms svage integrerede højttalere. Der kommer også en billigere HT-SL50H model.

Sharp HT-SL70H soundbar

Sharp har med HT-SL70H skabt et unikt soundbar-koncept. Ved at dele soundbaren i to, kan HT-SL70 fungere både som en aflang, kombineret soundbar under skærmen eller som to højttalere på hver side af skærmen.

Sharp HT-SL70H
Sharp HT-SL70H


Der medfølger subwoofer og en fod, så højttalerne både kan stå under skærmen eller stå til højre og venstre for skærmen. Endeligt medfølger der vægbeslag, så de to soundbarer kan hænge på væggen eller kombineres, så de hænger under skærmen. Der findes tilmed forskellige mellemstykker, så soundbaren kan tilpasses bredden og højden på fladskærmen.

Sharp HT-SL70H
Sharp HT-SL70H


Sharp HT-SL70H er optimeret til 46-52 tommer skærme og yder 200 W RMS (50 W for hver soundbar og 100 W for subwooferen). Inde i soundbaren sidder i alt 6 full range højttalere. Soundbaren har desuden HDMI med ARC (audio return channel) samt udgang til hovedtelefoner og optisk lyd-indgang.

Soundbaren er optimeret til Sharps Tv og design, men kan også nemt bruges sammen med fladskærme fra andre producenter. Verdens tyndeste soundbar HT-SL70H er i handlen om kort tid. Der kommer også en variant til fladskærme mellem 32 og 40 tommer kaldet Sharp HT-SL50H. Den er i handlen her. Læs også mere på Sharps hjemmeside her

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |