Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEn introduktion til det nye kommentar-system - FlatpanelsDK

En introduktion til det nye kommentar-system

25 Jul 2011 | Rasmus Larsen |

Mange af brugerne på FlatpanelsDK har allerede stiftet bekendtskab med det nye kommentar-system i artikler og nyheder. Vi vil dog gerne fremhæve et par smart funktioner. Kommentar-systemet er også blevet tilføjet på gallerierne og på forsiden.

Se et eksempel på den nye kommentar-funktion ved at rulle ned i bunden af denne artikel

Det nye kommentarsystem

Vi ved at mange brugere er glade for vores mulighed for at kommentere artikler uden nødvendigvis at oprette en profil. Derfor har vi forbedret kommentarfeltet vha. et nyt system kaldet Disqus. Disqus er meget simpelt at bruge og kræver ikke oprettelse af bruger. Man kan skrive som gæst eller via et login. Man kan eksempelvis bruge sin Facebook konto m.fl.

Disqus på FlatpanelsDK

Disqus tilbyder en del smarte funktioner, som du kan bruge i din færden på FlatpanelsDK. Vi giver en hurtig introduktion her.

Seneste kommentarer på forsiden

Vi har tilføjet en boks nederst på forsiden, hvor man kan se de seneste kommentarer og se de mest kommenterede nyhedsartikler. På den måde kan du selv deltage i debatten uden at skulle åbne hver eneste nyhedsartikel for at tjekke om der er lagt nye kommentarer.

Se de seneste kommentarer og mest kommenterede artikler på forsiden af FlatpanelsDK
Se de seneste kommentarer og mest kommenterede artikler på forsiden af FlatpanelsDK

Få besked om nye kommentarer

Vi har åbnet for muligheden for at ”tilmelde” sig kommentarer. Det skal forstås på den måde, at man kan modtage en e-mail eller en RSS-påmindelse, hver gang der skrives et nyt indlæg i en artikel. Det kan gøres på to måder: 1) Ved at klikke på ”Tilsend via email” eller ”RSS” i bunden af siden. 2) Ved at sætte hak i feltet ”Tilsend alle kommentarer pr. mail” når man selv skriver en kommentar til artiklen.

Tilmeld dig kommentarer i en artikel
Tilmeld dig kommentarer i en artikel

Synes om-knappen

Ligesom Facebook har deres ”Synes Om”-knap har FlatpanelsDK fået en ”Synes Om”-knap i artikler. Ved at klikke på ”Synes Om”-knappen kan man dele en artikel eller en nyhed med venner og bekendte på Facebook eller Twitter og hjælpe andre nysgerrige læsere med at finde FlatpanelsDKs artikler.

Brug ”Synes Om”-knappen til at dele indhold på Facebook
Brug ”Synes Om”-knappen til at dele indhold på Facebook

Tilsvarende findes der en ”Synes Om”-knap under hver kommentar. Synes du derfor godt om en kommentar fra en specifik bruger, kan du fortælle brugeren, at de har lagt en velfunderet kommentar på FlatpanelsDK, og på den måde kan de meget bidragende brugere, få den ros de fortjener.

Følg en bruger

Vil du følge med i hvad vennerne kommenterer på eller blot følge med i kommentarer fra en særligt aktiv eller vidende bruger, kan du tilmelde dig brugeren, så du får besked hver gang brugeren kommenterer. Det kræver, at du selv har oprettet en Disqus-bruger, men det tager heller ikke mere end 30 sekunder at gøre.

Få påmindelser hver gang en bruger skriver en kommentar
Få påmindelser hver gang en bruger skriver en kommentar

Du kan tilmelde dig en bruger ved at klikke på brugerens logo (avatar) og klikke på den grønne ”Follow”-knap. I brugeres profil kan du også se, hvad brugeren har skrevet på andre sider end FlatpanelsDK, hvor mange kommentarer brugeren har skrevet og hvor mange ”Synes Om” brugeren har modtaget fra de andre brugere.

Besvar en anden kommentar

Hvis man blot vil lægge et generelt indlæg til artiklen kan det gøres i tekst-boksen lige efter artikel. Vil man i stedet svare specifikt på en af de andre brugeres kommentar, kan det gøres ved at trykke på den lille svar-knap i højre side af kommentaren. På den måde placeres kommentarer der hænger sammen i forlængelse af hinanden.

Besvar en anden brugers kommentar
Besvar en anden brugers kommentar

Kommentarer i Galleriet

Efter lanceringen af det nye FlatpanelsDK har vi åbnet for muligheden for at kommentere på Gallerierne. Under selve billederne kan der nu lægges en kommentar, som andre nysgerrige sjæle kan se. Kommentar-funktionen på Gallerierne er primært tænkt til debat af selve udformningen og designet på producenternes produkter, da billede-serierne i Galleriet lægger op til den type debat.

Skriv kommentarer til vores Gallerier
Skriv kommentarer til vores Gallerier

Her kan alle de andre funktioner såsom ”Synes Om” og påmindelser ved nye kommentarer naturligvis også bruges. Afprøv selv det nye kommentar-system herunder.Flere nyheder

Apple TV

Guide: Bedste tjenester til filmleje & filmkøb

08 Apr 2020 | Flatpanels |
Streamingnyt i april 2020

Nyt på Netflix, HBO Nordic & Viaplay i april 2020

08 Apr 2020 | Flatpanels |
Samsung Smart View

Mange Samsung Smart TV mister remote-app support

08 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
DualSense til PlayStation 5

Sony løfter sløret for ny DualSense controller til PlayStation 5

08 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Luxe Soundsystem

Lemus & Bolia går sammen om lydmøbel til TV-lyd & musik

07 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Columbia Classics Volume 1

'Lawrence of Arabia', 'Dr. Strangelove' & andre klassikere på UHD Blu-ray

07 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Sonic the Hedgehog

Flere biograffilm frigives til streaming i påsken

06 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
LG TV

LG 2018 TV får også AirPlay 2 og HomeKit

03 Apr 2020 | Rasmus Larsen |