Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digitals planer for 2011 - FlatpanelsDK

Canal Digitals planer for 2011

10 Feb 2011 | Rasmus Larsen |

Canal Digital har noget af sløret for deres planer for 2011. Canal Digital vil blandt andet lancere en helt ny HD-boks, lancere 3DTV og sætte fokus på video-on-demand med Canal Digital GO og en ny App til Samsungs Tv.

Ny HD-boks fra Canal Digital i 2011

Canal Digital vil slå på flere strenge i 2011, der ser ud til at blive et indholdsrigt år. Canal Digital vil først og fremmest lancere en ny HD-boks, som skal erstatte den nuværende. Den nye HD-boks er allerede udbredt i f.eks. Norge og Polen og har vundet flere priser.

Canal Digital 2011 HD-boks
Canal Digitals nye HD-boks – kan dog variere en smule, når den lander endeligt


Canal Digital var tidligere ude og berette, at de er på vej med TiVo, som er en af de mest populære tjenester i USA. TiVo giver blandt andet mulighed for at sætte direkte Tv på pause, samtidig med, at tjenesten på intelligent vis udnytter de mange muligheder der findes på internettet. TiVo tjenesten forventes dog ikke lanceret før i slutningen af 2011 – måske først i 2012.

Canal Digital GO og Samsung App

I 2011 vil Canal Digital fokusere på at udbrede video-on-demand. Der skal først og fremmest en ansigtsløftning i forbindelse med lanceringen af den nye boks, men der forventes også at komme langt mere indhold til.

Canal Digital GO
Canal Digitals GO – video-on-demand


Canal Digital nævner, at det bliver muligt både at se SD og HD-udsendelser og i tillæg vil visse Tv-pakker giver adgang til en række film uden det koster ekstra. Yderligere film kan lejes fra omkring 35 kroner i 24 timer. Tjenesten der allerede ligger på nettet under navnet Canal Digital GO er således under kraftig udvikling.

Samtidig løfter Canal Digital sløret for en endnu mere spændende udvikling. I takt med, at fokus på video-on-demand øges, vil Canal Digital også indtage Samsungs fladskærme med en ny App. På den måde bliver det muligt for ejere af Samsung Tv at leje film direkte fra sofaen. Canal Digitals App forventes desuden at indeholde lydbøger og små spil.

3D og iPhone/iPad Apps fra Canal Digital

I 2011 vil Canal Digital også åbne op for 3D. Der fremlægger på nuværende tidspunkt ikke så mange detaljer og det er uklart om 3D kommer via parabol-signalet eller gennem Canal Digitals video-on-demand-tjeneste, men Canal Digital lover, at det er på vej.

Canal Digital på iPhone / iPad
Canal Digital på iPhone / iPad


Samtidig vil Canal Digital styrke samspillet med iPhone/iPad og Android. Canal Digital har allerede en Tv-guide, men den skal nu udvides, så den bliver interaktiv og så man blandt andet kan se trailere af kommende film.

Ud over dem vi allerede har nævnt, så har Canal Digital flere andre ting oppe i ærmet for 2011. Dette var blot et smugkig. Følg med på www.canaldigital.dk. Husk også, at du kan følge alle nyhederne omkring Canal Digital på vores Canal Digital tema-side.

Kilde: Canal Digital, Digitalt.tv & Dinside.no

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |

James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

11 Apr 2024 |