Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee og Samsung i samarbejde om filmleje - FlatpanelsDK

YouSee og Samsung i samarbejde om filmleje

07 Feb 2011 | Rasmus Larsen |

FlatpanelsDK skrev i sidste uge, at der var noget på vej, og nu er det officielt. Husstande med et moderne fladskærms-tv af mærket Samsung kan snart leje film på internettet og få dem vist direkte på deres tv.

YouSee Cinema i Samsungs Tv

YouSee og Samsung er gået i samarbejde om at udvikle en særlig software til Samsungs tv-apparater, som giver adgang til leje film gennem YouSee Cinema, blot man har en almindelig bredbåndsforbindelse.

YouSee Cinema i Samsung Tv
YouSee Cinema kommer nu i Samsungs Tv


Priser, kvalitet og betingelser bliver de samme, som hvis man lejer film på computeren. Forskellen er, at man i stedet for at bruge mus og computer lejer filmen ved hjælp af sin fjernbetjening, og at man kan se filmen på den store tv-skærm frem for den noget mindre computerskærm.

"Flere og flere nye tv-apparater har i dag indbygget mulighed for gå på nettet, og det åbner en helt ny kanal for at distribuere on demand-tjenester som f.eks. digital udlejning af film. Vi ser det som en spændende udvikling med mulighed for at nå ud til husstande, som ikke i forvejen har adgang til vores tjenester," siger produktudviklingsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.

Lejen af film sker ved hjælp af en såkaldt applikation – eller app - som er software, der er knyttet til en bestemt tjeneste på internettet. YouSee's app forventes at være klar til lancering i marts. Samsung tilbyder lignende applikationer til f.eks. YouTube, Yahoo og Twitter.

- "Med den nye applikation bliver YouSee pionerer indenfor at tilbyde danskerne en ny og smartere tv-oplevelse. Vinderne af samarbejdet mellem YouSee og Samsung er enhver, der er vild med at se tv. Vores samarbejde åbner døren for flere spændende apps, der gør både tv'et og tv-oplevelsen endnu smartere," siger landechef Ulrik Hvid, Samsung Danmark.

Samsungs nyere Tv med Smart TV vil blive opdateret til at understøtte tjenesten. De nye 2011 modeller med Smart TV vil også have tjenesten.
Opdatering: Yousee oplyser, at tjenesten vil blive tilgængelig for både YouSee og ikke-YouSee kunder.

FlatpanelsDK tager et kig på YouSee og Samsungs samarbejde, så snart det er i luften. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få en mail, når artiklen er online.

Kilde: YouSee/Samsung pressemeddelelseFlere nyheder

Danske priser på Sony 2021 OLED og LCD TV

05 Mar 2021 |

Disney-topchef: Nok ingen vej tilbage fra streaming-premierer

05 Mar 2021 |

Ny energimærkning på TV-skærme: Før og efter

05 Mar 2021 |

Rapport: Xbox Series X/S 'tænd straks' kan koste brugerne milliarder

04 Mar 2021 |

Philips 2021 TV kan matche lyden til din personlige høreprofil

04 Mar 2021 |

To UHD Blu-ray-afspillere fra opstartsfirmaet Reavon

03 Mar 2021 |