Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason>Viasat OnDemand lanceres i LGs fjernsyn med NetCast - FlatpanelsDK

>Viasat OnDemand lanceres i LGs fjernsyn med NetCast

11 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

TV-seere med et LG fjernsyn og NetCast-funktion får nu adgang til Viasat OnDemand. Den nye aftale mellem Viasat og LG betyder, at seerne kan nyde et stort udbud af film, serier, sport og egenproduktioner fra TV3-kanalerne direkte fra fjernsynet. Opdateringen kan hentes nu.

Viasat OnDemand på LG TV

LG kan i dag præsentere Viasat onDemand på deres fladskærme med NetCast-systemet. – ”Vi er meget glade for at kunne præsentere et strategisk samarbejde mellem LG Electronics og Viasat. Med Viasats populære on demand-tjeneste via bredbånd direkte i LGs fjernsyn, får seerne mere frihed og mulighed for at vælge deres underholdning på en let og enkel måde. De får adgang til de mange populære egenproduktioner på TV3-kanalerne – endda også forpremiere, hvor afsnittene kan ses, før de vises på TV3-kanalerne. Samtidig får de et stort udbud af film, serier og sport. En verden af underholdning – helt på egne vilkår og uden hensynstagen til hvilken tv-udbyder man har i huset”, udtaler Bjørn Ove Drabløs, VD for LG Electronics i Norden.

LG og Viasat
LG og Viasat onDemand

”Samarbejdet med LG er et vigtig skridt i forhold til at give danskerne flere muligheder for at benytte vores ondemand tjeneste og få glæde af vores store underholdningsunivers. Indtil nu har de haft adgang til tjenesten via en satellit-TV boks fra Viasat eller på en computer med bredbåndsforbindelse. Nu tager vi skridtet videre og lægger tjenesten direkte på skærmen. Vores fokus er fortsat at kunne tilbyde et uovertruffent udbud af sport, film og egenproduktioner til vores kunder, helt uberørt af platforme og tekniske begrænsninger, når som helst og hvor som helst”, siger adm. direktør Kim Poder, Viasat. Viasat OnDemand har sin egen startside i den brugervenlige NetCast-brugerflade i LGs fjernsyn, hvorfra alt indhold kan hentes. Hvis man gerne vil bruge Viasat OnDemand, skal man blot oprette en brugerkonto på www.viasatondemand.dk. Fjernsynet skal være tilsluttet en bredbåndsforbindelse med mindst 2Mbit. Man kan enten abonnere på forskellige TV-pakker eller købe individuel adgang til film, serier og sportsprogrammer - alt efter interesse. Beløbet, man har købt for opkræves på ens kreditkort, som er tilknyttet den oprettede brugerkonto på computeren.

LG og Viasat
LG og Viasat onDemand

På sportssiden tilbydes live-udsendelser fra Premier League, Champions League, Formel 1, Superligaen live, PGA Tour, NHL og mange flere. Egenproduktioner fra TV3-kanalerne er tilgængelige ved køb af underholdningspakken mens afsnit af serier og film også kan købes enkeltvis. I filmpakken findes over 1500 film i alle tænkelige genrer.

Tilgængelig på NetCast Tv

Viasat OnDemand er tilgængeligt i alle nye LGs fjernsyn, der har en NetCast-funktion. Forbrugere, der allerede har et LG fjernsyn med NetCast-funktion, skal blot gennemføre en enkel og gratis softwareopdatering for at få adgang til tjenesten. Af tidligere udbudte tjenester kan nævnes YouTube, Picasa og AccuWeather i LGs Smart- TV udvalg. Mere information om Viasat OnDemand og hvordan man opretter en brugerkonto findes på www.viasatondemand.dk For at se hvilke fjernsyn fra LG, som har en NetCast-funktion, besøg http://www.lg.com/dk og afkryds ”Netværk” i rubrikken under ”Valgfrie funktioner” i menuen til venstre. Opdateringen kan hentes nu bekræfter LG. Har I brugere opdateret NetCast? Lad os høre jeres oplevelser med den nye tjeneste i kommentarfeltet nedenfor. Følg også debatten i forummet her: LG filmudlejning - LG pressemeddelelse, redFlere nyheder

Apple TV

Guide: Bedste tjenester til filmleje & filmkøb

08 Apr 2020 | Flatpanels |
Streamingnyt i april 2020

Nyt på Netflix, HBO Nordic & Viaplay i april 2020

08 Apr 2020 | Flatpanels |
Samsung Smart View

Mange Samsung Smart TV mister remote-app support

08 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
DualSense til PlayStation 5

Sony løfter sløret for ny DualSense controller til PlayStation 5

08 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Luxe Soundsystem

Lemus & Bolia går sammen om lydmøbel til TV-lyd & musik

07 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Columbia Classics Volume 1

'Lawrence of Arabia', 'Dr. Strangelove' & andre klassikere på UHD Blu-ray

07 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
Sonic the Hedgehog

Flere biograffilm frigives til streaming i påsken

06 Apr 2020 | Rasmus Larsen |
LG TV

LG 2018 TV får også AirPlay 2 og HomeKit

03 Apr 2020 | Rasmus Larsen |