Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRunco på vej med high-end fladskærme i Vistage serien - FlatpanelsDK

Runco på vej med high-end fladskærme i Vistage serien

12 Oct 2010 | Rasmus Larsen |

Runco er mest kendt for deres high-end projektorer, men nu har Runco afsløret en ny serie af fladskærms-Tv, der går under navnet Vistage. Vistage er en series af 3D Ready plasma-TV i 50 til 63 tommer kaldet V-50HD, V-58HD og V-63HD. De skal levere ypperlig billedkvalitet og et individualiserbart design.

Runco Vistage

Runco er producent af high-end produkter og deres fladskærms-Tv er ikke anderledes. Med et design der kan tilpasses og er bygget i kvalitesmaterialer, får du således et high-end Tv i Vistage serien.

Runco Vistage
Runco Vistage


Vistage er præsenteret i 50, 58 og 63 tommer, og bygger på ultraslanke plasma-paneler. Det giver Tv, der måler blot 4,3 centimeter i dybden og med en robust glasfront foran panelet. Højttalerne kan monteres, som en separat højttalerbar under Tv’et, og foden er diskret og minimalistisk.

Runco Vistage
Runco Vistage


Runco fortæller, at Tv’ene er baseret på DHD-LS videoprocessor og scaler fra Runco selv, som skal levere imponerende billedkvalitet. Skærmene er også 3D Ready, hvilket betyder, at man senere hen kan opgradere dem til 3D, vha. aktive 3D-briller.

Tilpas selv designet

Alle tre modeller kan desuden individualiseres. På bagsiden fastgøres en bagbeklædning, hvor kunden kan vælge mellem forskellige materialer og farvevalg – eller endda selv skabe en bagbeklædning.

Runco Vistage
Runco Vistage


Standardmulighederne omfatter blandt andet: metal, træ, håndmalede malerier, forskellige farver, påtrykt grafik, læder m.fl.

Runco Vistage er også på vej til Danmark til kunder, som søger et high-end produkt. Indledningvis vil 50 tommer modellen blive tilgængelig. Prisen kendes endnu ikke, men den amerikanske pris er angivet til $ 6.000. For mere information se www.runco.com.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |