Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonToshiba dropper OLED indtil videre - FlatpanelsDK

Toshiba dropper OLED indtil videre

04 Oct 2010 | Rasmus Larsen |

Toshiba har længe været en af fortalerne for OLED-teknologien, men nu dropper den japanske elektronikgigant forskningen i OLED-TV og vurderer, hvad der skal ske med den herfra. Toshiba vil i de kommende år i stedet satse mere på LCD-teknologien.

Toshiba lægger OLED på hylden

OLED-TV betragtes som den næste store skærmteknologi i skærmbranchen, men Toshiba melder sig nu ud af kampen og lægger planerne om at masseproducere OLED på hylden.

Toshiba dropper OLED for nu
Toshiba dropper OLED for nu


Toshiba udtaler selv, at udviklingen fryses og at planerne i den kommende tid skal revurderes. Til gengæld vil Toshiba satse massivt på LCD-teknologien, med blandt andet deres Jacob Jensen Design TV.

Toshiba og Panasonic havde ellers i samarbejde skudt 191 millioner US dollars i opførslen af en OLED produktionslinje i Japan, der primært skulle producere skærme til mobiltelefoner. Det vises ikke hvordan Panasonic forholder sig efter Toshibas udmelding.

Stadig masser af støtte til OLED

Selvom Toshiba lægger planerne på hylden, har OLED stadig massiv støtte fra blandt andet innovative virksomheder som Sony, Samsung og LG. Der findes også en række mindre panelproducenter, som ser stort potentiale i OLED - både som skærmteknologi og belysningsteknologi.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |