Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs Tv kan nu styres med iPhone / iPod - FlatpanelsDK

Samsungs Tv kan nu styres med iPhone / iPod

13 Apr 2010 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har senest meldt ud, at de har en App klar til iPhone / iPod til at styre B&O link, og nu annoncerer Samsung, at de ligeledes har en App klar. Med denne App kan du forvandle din iPhone / iPod til en fjernbetjening for dit Tv.

iPhone styrer dit Samsung Tv

Samsung er klar med en App til iPhone og iPod, der lader dig styre dit nye Samsung Tv. App’en kan desuden også styres med iPad.

Samsung App
Samsung App

Det er naturligvis muligt at bruge den berøringsfølsomme skærm på iPhone, men man kan også styre Samsungs Tv vha. de såkaldte gestures, hvor man svinger iPhonen rundt i luften eller fra side til side. iPhone kan også forvandles til et keyboard, når du eksempelvis vil søge på YouTube via den integrerede internet-funktion i Samsungs Tv. Der er tilmed en Game-funktion, som lader dig styre de små spil, der er indbygget i Samsungs Tv.

Samsung App
Samsung App

App’en kommunikerer over Wi-Fi, så det kræves, at du har trådløst netværk i hjemmet og desuden at dit Samsung Tv er tilsluttes dette trådløse netværk. Det er desuden kun Samsungs 2010 modeller, der understøttes. 2010 modellerne kan kendes ved et ”C” i modelnavnet. Indgår et ”B” er der tale om en 2009 model.

Samsung App
Samsung App

App’en kan allerede nu hentes gratis i den amerikanske Apple App Store, men er endnu ikke tilgængelig i den danske. De nye Samsung Tv er dog så småt på trapperne, så det er nok blot et spørgsmål om tid før danskerne også kan nyde godt af programmet. Samsung præsenterer alle deres nye 2010 produkter på et stort pressemøde på fredag d. 16/4. FlatpanelsDK er naturligvis på pletten og kan herefter fortælle dig meget mere om Samsung danske modeller. Find App’en hos Apple her: TV Remote by Samsung

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |