Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV3 lancerer 3+ kanalen i HD fra februar - FlatpanelsDK

TV3 lancerer 3+ kanalen i HD fra februar

21 Dec 2009 | Rasmus Larsen |

Vi har tidligere skrevet, at TV3 var på vej med en HDTV kanal. Nu er kanalen officiel. Der skal være tale om en HD udgave af 3+, som lanceres i februar 2010.

TV3 lancerer 3+ i HD

TV3 er i det nye år klar med en HD version af TV3+ kanalen. Det er nu officielt fra Viasat. 3+ kanalen er blandt andet kendt for masser af fodbold, og på premieredagen d. 7. februar lægger man ud med Super Bowl i HD.

Senere kan brugerne også se frem til Champions League kampe på tirsdage og onsdage og i løbet af marts vil 3+ HD sende SAS-Liga-fodbold i HD. Der startes ud med FCK-AGF og FCK-Brøndby.

TV3+ HD kommer til februar


- "Vi glæder os til at gå i luften med vores første HD-kanal. Der er ingen tvivl om, at interessen for HD for alvor vækkes, når yndlingskanalerne leveres i en HD-version. TV3+ er landets 3. største, kommercielle tv-kanal og har en bred flade, hvor sporten fylder en del. Det er årsagen til, at vi har valgt en HD-spejling af netop denne kanal, fordi HD for alvor viser sin styrke i forbindelse med sportsudsendelser," siger Jesper Grønholdt, adm. direktør i TV3.

Også skaleret indhold

I starten vil TV3+ HD vise både HD indhold og opskaleret SD (standard definition) indhold. På den måde mener Viasat, at man kan sikre kvalitet over kvantitet. Det er fortrinsvis sport, som vil blive vist i 1080i HD, som TV3+HD kanalen vil blive distribueret i.

SAS-Liga i HD på TV3+ HD
SAS-Ligaen vil blive sendt i HD på TV3+ HD


- "Viasat udbygger stødt og roligt udbuddet af HD-kanaler. Vores fokus er at sikre kvalitet. Derfor er målsætningen at give vores kunder den forbedrede billedkvalitet og TV-oplevelse i forhold til kanaler, de i forvejen er begejstrede for," siger Kim Poder, Viasats adm. direktør.

Den kommende TV3+HD vil være tilgængelig med parabol hos Viasat. Adgang til kanalen kræver et HD-abonnement, en HD boks og en fladskærm. Kanalen vil desuden blive tilbudt via kabel-tv hos YouSee og Telia Stofa.
Derudover kan man få adgang til den nye HD-kanal via bredbånds-TV og hos landets antenneforeninger.

Kilde: Digitalt.tv

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |