Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDVDO DUO: Ny scaler fra DVDO - FlatpanelsDK

DVDO DUO: Ny scaler fra DVDO

12 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

DVDO introducerer nu et nyt spændende produkt –DVDO DUO. Det er den første video-processor med hele 3 HDMI 1.3 (hvoraf den ene er til ren lyd) udgange og hele 8 HDMI 1.3 indgange, som kan opkonvertere alle videoformater op til 1080P og forbedre billedkvaliteten. 

DVDO Duo forbedrer billedkvalitet

DUO er den ultimative A/V hub, med 8 HDMI 1.3 ”Deep Color” indgange, hele 3 HDMI 1.3 udgange (hvoraf den ene er til ren lyd) og et hav af analoge og digitale A/V tilslutningsmuligheder. Det nye ”user interface” gør opsætning og daglig betjening nem og enkel, og der er også kommet nye funktioner, der gør det muligt for brugeren at lave personlige opsætninger. Vejl. udsalg 10.495,- Dkk. DUO er til levering nu.

DVDO Duo forbedrer billedkvalitet
DVDO Duo forbedrer billedkvalitet

DUO sikrer den bedste billedkvalitet for digitale displays med alle Anchor Bay’s anmelderroste VRS-teknologier. Disse inkluderer Precision Deinterlacing, som giver en suveræn deinterlacing til alle kilder fra 480i til 1080i, og Auto PReP (Progressive Reprocessing) som har den unikke evne til at lave den dårlige deinterlacing om, som man tit ser på forskellige kilder som DVD, SAT, TV-tunere osv. DUO konverterer alle opløsninger, inklusiv både SD og HD, op til 1080P opløsning, ved brug af Anchor Bay’s Precision Video Scaling II 10-bit teknologi. Yderligere VRS-teknologier inkluderer Mosquito Noise Reduction (reducerer ”random noise” som kan forekomme i komprimerede billeder), Fine Detail Enhancement (fremhæver fine detaljer i lav opløsning eller komprimerede billeder) og Edge Enhancement (”sharpness” funktion, som ikke tilfører ”ringing”), Progressive Cadence Detection, RightRate (begge til brug af 1080p 24Hz output) og Auto CUE-C.

DVDO Duo forbedrer billedkvalitet
DVDO Duo forbedrer billedkvalitet

Fleksibilitet i hjemmet

DUO er også en fleksibel A/V hub, som kan håndtere 15 kilder. Der er 8 HDMI 1.3 kompatible indgange, 2 component videoindgange, som også kan køre RGBS. For andre analoge kilder er der op til 3 composit video, 1 S-Video og VGA indgang. Hvis der skal bruges lyd, som ikke er over HDMI, er der fire digitale og to analoge lydindgang, som kan vælges til hvilken videoindgang, man ønsker, og udover digital lydudgang via de 3 HDMI, er der også en coax og optisk udgang. Der er også kommet mulighed for 12V styring via 2 triggers til fx lærred og motoriseret ”anamorphic lens”, og RS-232 port til brug af ekstern styring som fx. Crestron. I modsætning til mange andre video-processorer, er DUO designet til at være nem for brugeren – både til at installere og dagligdags betjening. Den har en on-screen ”Setup Wizard”, som guider brugeren gennem opsætningen med forklarende menuer. DUO kan nemt softwareopgraderes via USB porten, og alle software downloads kan hentes gratis på DVDOs hjemmeside.

Tekniske specifikationer

For tekniske specifikationer se venligst: http://www.anchorbaytech.com/products/systems/iscanduo.php

Priser

DVDOs produkt program er nu som følgende: EDGE: 5.995,- DUO: 10.495,- VP50Pro: 28.995,- For yderligere oplysninger kontakt HTP: Home Theater Professionals ApS på telefon 27 28 12 12 eller [email protected]. - HTPs pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |