Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-philipspowersensor.jpg"></div>Philips reducerer strømforbruget - FlatpanelsDK Philips reducerer strømforbruget">

Philips reducerer strømforbruget

06 Jul 2009 | Rasmus Larsen |

Philips lancerer nu en LCD-skærm med PowerSensor. Erhvervslivet får nu en skærm med et flot og skarpt billede, samtidig med at der spares på strømmen. 

Reducer nemt energiforbruget med 50 %
Den nye skærm kommer med PowerSensor-teknologi, der automatisk aflæser, om der sidder nogen foran computeren. Lige så snart brugeren forlader computeren, reduceres skærmens lysstyrke og strømforbruget med 50 %. Når medarbejderen vender tilbage, tænder skærmen automatisk – uden ventetid. Den ny teknologi giver virksomheder mulighed for at spare på energien.

Philips LCD-skærm med PowerSensor
Philips LCD-skærm med PowerSensor


PowerSensor er baseret på en infrarød-teknologi, der ikke interfererer med andet af kontorets udstyr såsom trådløse tastaturer, mus, headsets, mobiltelefoner etc. Det er nemt og enkelt at justere PowerSensor-skærmen, så den virker efter lige præcis den enkeltes arbejdsstilling. PowerSensor fungerer fra 30cm til 120cm afstand og uafhængigt af computerens styresystem og virker derfor med det samme. Til sammenligning virker en standard skærms sparefunktion først efter nogle minutters inaktivitet.

God for både miljøet og medarbejderen
Skærmen er bygget af miljøvenlige materialer og lever op til de internationale anerkendte standarder. Philips Brilliance LCD-skærmen med PowerSensor er blevet tildelt en Energy Star og bærer også lead free-logoet.

Philips LCD-skærm med PowerSensor
Philips LCD-skærm med PowerSensor


Philips Brilliance LCD-skærmen med PowerSensor er ikke bare en god og miljøvenlig skærm, den er også god for brugeren. Displayet har en 70 mm højdejusteringsmulighed.
Skærmens lyd kommer fra to indbyggede justerbare kvalitets-højtalere.

Ønsker du en demonstration af PowerSensor, registrer venligst på: www.powersensormonitor.com og find ud af, hvor mange penge en virksomhed kan spare uden at bruge energi på det.

Priser og tilgængelighed
Philips Brilliance LCD-skærmen med PowerSensor vil være i handlen fra juli 2009 til den vejledende pris 1.850 DKK. For yderligere information om Philips’ LCD-skærme: www.philips.com/lcdmonitors

- Philips pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |

Omfanget af hackede Roku Smart TV langt større end først antaget

15 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 LG OLED (B4, C4, G4) – starter lavere

12 Apr 2024 |

TCL træder ind på monitor-markedet med miniLED LCD

12 Apr 2024 |

James Camerons 4K-genudgivelser har vist sig kontroversielle

11 Apr 2024 |