Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-appleiview.jpg"></div>Apple OLED koncept - FlatpanelsDK Apple OLED koncept">

Apple OLED koncept

29 Jun 2009 | Rasmus Larsen |

Følg med i vores store OLED tema, hvor vi anmelder verdens første OLED-TV og præsenterer spændende og innovative OLED koncepter. Se hele OLED Temaet her

Selvom produktet ikke er konkret og konceptet er udviklet af Nuno Teixeira, er dette Apple iView OLED-koncept ret interessant. Det er en kurvet skærm, der giver både billedmæssige og funktionsmæssige muligheder.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


OLED giver nogle muligheder for helt nye skærmkoncepter. F.eks. bøjede skærme, som denne Apple iView koncept-skærm. Den let buede front skal angiveligt supplere øjets naturlige kurvatur – hvis skærmen vel og mærke bliver stor nok.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Manden bag konceptet Nuno Teixeira har hentet sin inspiration i OLED teknologien og Apple iMac koncept. Designet er udført i den velkendte Apple hvid og i bunden af skærmen, sidder en gennemsigtig ramme med et Apple logo midtfor.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Bemærk, at der på siden af sidder en fjernbetjening, som kan gemmes i skærmens ramme, når den ikke anvendes. I midten af skærmens rammer finder man et lille indbygget webcam og på skærmens bagside, sidder der en supplerende skærm, som kan bruges til at vise indhold til personer, der sidder over for en. Der er tilmed et webcam på skærmens bagside, så man også kan holde øje med personen.

Apple iView
Apple iView OLED koncept


Der er udelukkende tale om et koncept på nuværende tidspunkt, men fremtidens OLED teknologi muliggør sådanne kreationer. Indtil da kan vi vente med spænding.

Følg også vores store OLED TemaFlere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |