Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-zeptopantheon100hz.jpg"></div>Zeptos C serie også på vej i 42 tommer - FlatpanelsDK Zeptos C serie også på vej i 42 tommer">

Zeptos C serie også på vej i 42 tommer

10 Jun 2009 | Rasmus Larsen |

Vi skrev for kort tid siden om Zeptos C32 model, som har indbygget optagefunktion. C32 er en 32 tommer model, men nu er modellen også på vej i 42 tommer under betegnelsen C42.

Zepto har det seneste stykke tid tilføjet flere nye medlemmer til deres Pantheon serie, med blandt andet C32 og A42 100 Hz+ som vi har anmeldt. Nu er der også en C42 model på vej, der en større pendant til C32.

Zepto Pantheon C32
Zepto Pantheon C32


Zeptos nye C serie giver brugeren mulighed for at optage ned på en harddisk eller et USB stick, så man kan tage sine optagelser med på farten.

Zepto Pantheon C32
Zepto Pantheon C32


Optag dit yndlingsprogram
Optagefunktionen fungerer på flere niveauer. Man kan selv vælge om man vil optage ned på en USB-nøgle eller en ekstern harddisk. USB nøglen kan f.eks. være praktisk, hvis man skal have optagelsen med på farten eller efterfølgende vil se den på sin bærbare computer.

Pantheon C32 giver også brugeren mulighed for at sætte live-Tv på pause. Det gøres på simpel vis vha. fjernbetjeningen og programmet kan efterfølgende genoptages, når man er klar til at fortsætte.

Zepto Pantheon C32
Zepto Pantheon C32


Programoptagelse arbejder sammen med den indbyggede EPG (elektroniske program guide), hvor man også kan se hvilke programmer der sendes de kommende dage. I den elektroniske program guide kan man vælge hvilke programmer der skal optages, og skærmen starter automatisk, når de sendes – også selv om Tv’et er slukket.

Endeligt har Tv’et en smart søgefunktion, så du kan søge efter dine yndlingsprogrammer eller serier og optage alt af interesse.

Zepto Pantheon C32
Zepto Pantheon C32


Der er herudover ikke afsløret flere detaljer om C42, men den forventes at blive identisk med C32 på de fleste punkter.

Der vides endnu heller ikke, hvornår Zepto Pantheon C42 bliver tilgængelig på det danske marked. Hold øje med www.zepto.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |