Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-acerf22.jpg"></div>Acer Ferrari F-22 i Limited Edition - FlatpanelsDK Acer Ferrari F-22 i Limited Edition">

Acer Ferrari F-22 i Limited Edition

08 Dec 2008 | Rasmus Larsen |

Acer præsenterer sin nye Limited Edition Ferrari F-22 serie. Ligesom Ferrari står for top-præstationer, garanterer Acer en skærm, der er lavet af højkvalitets materialer med den nyeste teknologi – pakket ind i et eksklusivt design. 

Den eksklusive modelserie er tilgængelig som Limited Edition, og hver LCD skærm har sit egen modelnummer, som er indgraveret på en metalplade på bagsiden af skærmen. Ferrari F-22 henvender sig især til brugere, der stræber efter en perfekt syntese af ydeevne og design.


Acer Ferrari F-22


Scuderia Ferrari logoet, der er placeret på fronten af den sorte ramme, springer i øjnene. Modellens v-formede aluminum base fuldender det visuelle indtryk. Siden af den elegante ramme er desuden dekoreret med den eksklusive"Corso rosso" - den særlige Scuderia Ferrari røde farve.

F-22 har en responstid på 2 ms (g2g). Desuden leveres skærmen med Acer Overdrive (OD) teknologi, der forbedrer grå-til-grå overgange - et bidrag, der gør en betydelig forskel, når du flytter billeder bliver afspillet. Overdrive integreres i dag i størstedelen af gamerskærme og booster responstiden ganske betydeligt.


Acer Ferrari F-22


Opløsningen er på 1680 x 1050 pixels med et rammeforhold på 16:10. Acer oplyser desuden et dynamisk kontrastforhold på 20000:1. Den nye F-22 kan har ydermere en blank overflade med Acers CrystalBrite coating.

Med HDMI-stik, tilbyder F-22 afspilning af HD-indhold fra f.eks. en spilkonsol eller Blu-Ray maskine. DVI-porten sikrer også nem tilslutning til PC’en. Begge indgange understøtter kopibeskyttelsen HDCP.

Den nye LCD Ferrari F-22 er tilgængelig frnu med en anbefalet salgspris på 2250 kroner. Acer Ferrari F-22 har desuden en 2 år fabriksgaranti.
Find skærmen her: EDBpriser.dk

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |