Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV3 kommer ikke på det digitale sendenet - FlatpanelsDK

TV3 kommer ikke på det digitale sendenet

18 Nov 2008 | Rasmus Larsen |

Viasats direktør Kim Poder afslørede i DRs ”Magasinet Penge”, at MTG – virksomheden bag TV3 – har sagt nej til at få TV3 med på det nye digitale sendenet, som skal administreres af Boxer.

- "MTG har sagt nej til Boxer - prisen var simpelt hen for lav". Sådan sagde Kim Poder, da Dorte Fals havde ham i studiet sammen med Niels Breining, topchef hos Yousee, da Magasinet Penge satte fokus på overgangen til digital-tv i 2009.

Niels Breining lyste ikke overraskende op i et stort smil, da han hørte om MTG's afslag. For et Boxer uden TV3 er en stærkt svækket konkurrent. Kim Poder afslørede ikke, om afslaget gælder alle Viasats tv-kanaler, men det virker nu yderst tvivlsomt, om Boxers danske kunder vil få mulighed for at se for eksempel Champions League-fodbold på TV3+.


Boxer maskot

Boxer skal være klar med et udbud på 29 digitale kanaler, når de analoge signaler slukkes 1. november 2009, men foreløbig har direktør Steen Ulf Jensen været tavs om forhandlingerne med broadcasterne. I den forbindelse er forhandlingerne med MTG de absolut sværeste, fordi MTG også skal tænke på Viasats parabol-forretning. Her er TV3 og sportsrettighederne det afgørende salgspunkt i forhold til ærkerivalerne fra Canal Digital. Boxers direktør, Steen Ulf Jensen udtaler, at man aldrig har regnet med at få Viasat med i Boxers udvalg af Tv pakker. Prisen er for høj og sport er ikke det afgørende element for Boxers kunder. Boxer synes nu at være stærkt afhængig af TV2s udbud af både hoved- og nichekanaler for at kunne opbygge det nødvendige grundlag for en stor udbredelse af det digitale antennenet. Kilde: MediaWatch Læs eventuelt mere om overgangen til det digitale sendenet i vores artikel her: Digitalt Tv og HDTV

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |