Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer TV starter call center for digitalt Tv - FlatpanelsDK

Boxer TV starter call center for digitalt Tv

09 Oct 2008 | Boxer |

Mere end et år før alle danske husstande med en almindelig antenne får adgang til et bredt og varieret udvalg af tv-kanaler i digital kvalitet, har Boxer TV nu i dag åbnet et call-center.

Dermed er det nu muligt for tv-seerne at få svar på en lang række af de spørgsmål, som den digitale overgang naturligvis vil medføre. De kan også ringe og få råd og vejledning om for eksempel det digitale modtageudstyr, man har brug for, hvis man ønsker at modtage tv via en almindelig antenne.

- ”Det har været os magtpåliggende at få etableret et call center så hurtigt som muligt. Den digitale overgang den 1. november næste år bliver én af de største forandringer i den samfundsmæssige infrastruktur i nyere tid. Det vil medføre både stor spørgelyst og nogen usikkerhed, og det vil vi naturligvis gerne gøre, hvad vi kan for at imødekomme så hurtigt som muligt”, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV.

Der vil dog stadig være en række spørgsmål, som endnu ikke lader sig besvare. Det er for eksempel endnu uvist, hvilke tv-kanaler der kommer til at indgå i de forskellige pakker, ligesom priserne heller ikke er kendte. Det ligger dog fast, at de danske tv-seere alle får mulighed for at modtage digitalt tv via antenne, og at det bliver noget billigere og med et noget friere valg, end det der kendes fra markedet i dag. Der vil være åbent hver dag indtil kl. 22.00 – på hverdage åbnes der kl. 8.00, kl. 10.00 i weekender og på helligdage. Telefonnummeret er 7033 2033.

Call centeret er endnu et element i opbygningen af Boxer TVs forretning i Danmark, og som kommer til at betyde en markant skærpelse af konkurrencen inden for distribution af tv-kanaler. Forleden offentliggjorde Boxer det team af bureauer, som sammen med Boxer TV skal sikre en succesfuld introduktion på det danske marked. Boxer TV har af den danske stat fået til opgave at digitalisere og drive det mastebaserede tv-sendenet – det såkaldte DTT-net – som sikrer, at et bredt og varieret udbud af digitalt tv når ud til alle danskere fra november 2009. Modtagelse sker via en almindelig antenne i hjemmet, i sommerhuset, campingvognen eller båden. Boxer TV har gennem snart ti år drevet det tilsvarende net i Sverige og har her 700.000 kunder. - Boxers pressemeddelelse, red Læs også vores artikel om Digitalt Tv og HDTV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |