Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-philipsbdp7200.jpg"></div>IFA 2008: Ny Blu-Ray afspiller fra Philips - FlatpanelsDK IFA 2008: Ny Blu-Ray afspiller fra Philips">

IFA 2008: Ny Blu-Ray afspiller fra Philips

03 Sep 2008 | Rasmus Larsen |

IFA 2008 er en af verdens største elektronikmesser og Flatpanels er i disse dage taget til Berlin, Tyskland, for at følge IFA messen på tæt hold. IFA messen benyttes blandt andet til at præsentere og lancere nyheder indenfor produkter, teknologier, trends mm.
Flatpanels har derfor oprettet en separat IFA temaside, hvor vi bringer alle nyhederne fra den gigantiske Berlin messe. Find temasiden her: IFA 2008 tema


Philips er også blandt de mange Blu-Ray supporterer, hvilket de endnu en gang illustrerer med introduktionen af en ny Blu-Ray afspiller kaldet BDP7200.

Highslide JS
Philips BDP7200


BDP7200 er en del af Philips nye designserie, som også har fået andre medlemmer i forbindelse med IFA 2008. Designet er udført i et mørkt look, med bløde og afrundede rammer.

Philips BDP7200 understøtter 1080p signaler – også i 24fps. Derudover har afspilleren også mulighed for at opskalere din nuværende DVD samling til 1080p, når en DVD afspilles i maskinen.

Af andre tekniske detaljer kan blandt andet nævnes Deep Color understøttelse, som er en udvidet dybde i farvespektret. Det kræver dog samtidig, at du har billedmateriale og et Tv som understøtter teknologien.

Highslide JS
Philips BDP7200


Philips slutter sig også til mængden af producenter, der understøtter CEC (Consumer Electronics Control). Philips variant hedder EasyLink og kort fortalt er der tale om en teknologi, der benytter HDMI til at kommunikere mellem de forskellige HDMI enheder, der er tilsluttet.
Man kan f.eks. lave en funktion der tænder anlæg og Tv og justerer lydniveauet, så man kan læne sig tilbage i stolen og nyde filmen.

Philips BDP7200 er samtidig en profile 1.1 afspiller. Philips kalder det BonusView, hvilket blandt andet betyder, at du kan benytte PIP (picture in picture) funktionalitet.

BdP7200 understøtter også lydformaterne DTS-HD og Dolby True HD.

Lanceringsdatoen kendes endnu ikke. Philips nævner i deres pressemateriale en vejledende salgspris på 349 US dollars, hvilket svarer til cirka 1800 kroner ved omregning med den lave dollarkurs. Den bliver dog formentlig noget dyrere herhjemme.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |