Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-panasonicdmpbd50.jpg"></div>CES 2008: Panasonic viser næste generation Blu-Ray - FlatpanelsDK CES 2008: Panasonic viser næste generation Blu-Ray">

CES 2008: Panasonic viser næste generation Blu-Ray

11 Jan 2008 | Rasmus Larsen |

Panasonic vil være markedsleder på Blu-Ray markedet og for at opfylde denne målsætning, præsenterer de Blu-Ray afspilleren DMP-BD50 på dette års CES messe, der traditionen tro, afholdes i Las Vegas.

Panasonic DMP-BD50 er en spændende Blu-Ray afspiller på mange områder. Det er Panasonics første profile 2.0 afspiller og den understøtter naturligvis 1080p output – også i 24fps. Af lydstandarder kan DMP-BD50 blandt andet håndtere de tunge Dolby True HD & DTS HD MA formater.

Arbejdshesten inde i selve afspilleren, hedder UniPhier og er et system, der er udviklet af Panasonic selv til at håndtere den interne behandling af Blu-Ray skiverne og håndtere de forskellige farvestandarder på korrekt vis.


Panasonic DMP-BD50


Panasonic DMP-BD50 understøtter også Deep Color, som kan indeholde farver i op til 12 bit, mod de 8 bit, som benyttes i stort set alle billedsammenhænge i dag. Et 8 bit signal har 256 nuancer i hver af de tre grundfarver (rød, grøn, blå), mens et 12 bit signal har 4096 nuancer i hver af de tre grundfarver.
Depp Color systemet kræver dog dels HDMI 1.3, som afspilleren naturligvis også understøtter, dels kræves billedmateriale i Deep Color og et Tv der kan både modtage og vise den ekstra farvedybde.

De interaktive elementer i de nye Blu-Ray standarder, understøttes også af afspilleren. Disse indbefatter blandt andet PIP (picture-in-picture) og BD-live, hvor afspilleren – gennem dens internetindgang – kan tilsluttes nettet for at hente indhold og opdatere firmware på afspilleren.

Afspilleren besidder i øvrigt en SD kortlæser, som kan benyttes til at vise billeder og video fra et digitalkamera. SD kortlæseren kan desuden aflæse HD video, som er skudt med et HD camcorder.

Sidst, men ikke mindst, understøtter DMP-BD50 Viera Link, som er Panasonics navn for CEC systemet, der tillader kommunikation mellem forskellige enheder der er tilsluttet med HDMI kabler.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |