Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy W-serie fra Sony med DVB-C tuner - FlatpanelsDK

Ny W-serie fra Sony med DVB-C tuner

15 Oct 2007 | Sony |

Afløseren for Bravia W2000 er klar – W serien fås nu i hele 52 tommer.
Med den nyeste Bravia W-serie lancerer Sony nu tre teknologiske højdespringere i 40, 46 og 52 tommer. W3000 serien har alt, hvad en filmelsker kan begære. Med lanceringen tilføjes W-serien en gigantisk 52-tommer model, der giver en ultimativ seeroplevelse. 

Efterhånden som flere og flere forbrugere anskaffer sig avancerede afspillere i HD-format som Blu-ray afspillere og HD-kameraer, er behovet for store kvalitetsskærme blevet mere aktuelt end nogensinde. 

Derfor lancerer Sony nu Bravia W3000, der skal løfte arven fra den populære W2000-serie. I serien findes en 40-tommer, en 46-tommer og en 52-tommer model, der alle kan levere en suveræn opvisning i de nyeste teknologier inden for lyd og billede. 

Kasper Thomsen, som er produktchef hos Sony siger: 
- “Vi har tilføjet W-serien en kraftig udvidelse rent teknologisk med 1080p fuld HD og Live Colour Creation, og så har vi boostet den høje dynamiske kontrast og tilføjet en 10-bit skærm og en integreret HD-tuner. For slet ikke at tale om nyskabelser som Theatre Mode, der får film til at fremstå knivskarpt og PhotoTV HD funktionen der bringer det absolut bedste frem i folks digitale fotografier.” 

Highslide JS
Sony W3000

Designet er også nyt. Kanten er i børstet, sort metal, der indrammer skærmen som et maleri. Det er et tidløst look, der også er praktisk fordi kanten ikke reflekterer lys og derfor ikke tager fokus fra skærmbilledet. Kæmpe fokus på farver og kontrast I centrum for W3000-serien står Bravia Engine EX, der er en billedprocessor udviklet af Sony. Den forstærker farver, gør kontrasten dybere og fjerner uskarpheder fra bevægelser billede for billede, mens de kører hen over skærmen. Selv video i almindelig opløsning får en ny grad af detaljering takket være en firedobling af antallet af pixels per billede – en proces der med rette kaldes Digital Reality Creation. Ved at parre Bravia Engine EX med en 10-bit skærm, afsløres dens sande styrke i en kaskade af farver. Ulig konventionelle 8-bit skærme, der højst kan klare 256 nuancer i gradueringen mellem farver, klarer en 10-bit skærm 1024. Det betyder en væsentlig forbedring i billedkvaliteten, der bliver mere naturtro og ren at se på.

Highslide JS
Sony W3000

Takket være den specialdesignede bagbelysning kan W3000-serien desuden vise op til 30 procent flere farver end almindelige LCD tv. Det kan lade sig gøre, fordi kilden afgiver et bredere lysspektrum end normalt, hvilket bogstaveligt talt øger antallet af farver, det er muligt at vise på skærmen. Teknologien kaldes Wide Colour Gamut Cold Cathode Flourescent Lamp (WCG-CCFL). Det komplekse samspil mellem Bravia Engine EX, WCG-CCFL og farvefiltrene i selve skærmen kaldes Live Colour Creation. Det er en central del af det, der gør Sonys Bravia tv til noget særligt. Surround-lyd med kun to fronthøjtalere På lydsiden har samtlige modeller digital forstærker, og Sonys S-Force Surround teknologi former et tredimensionelt lydlandskab blot ved brug af fjernsynets egne to fronthøjtalere. I tråd med et voksende antal Bravia-produkter bruger W3000-serien Bravia Theatre Sync, der gør opsætningen af hjemmebiograf til en leg. Delene i hjemmebiografen, tilsluttes via skærmens tre HDMI-porte og kan derefter styres via samme fjernbetjening. I de fleste tilfælde kan man nøjes med en enkelt knap for at tænde eller slukke hele systemet. Så er det bare at sætte sig til rette og lade sig underholde. De tre W3000-modeller er i butikker landet over fra oktober 2007. Vejledende priser Begynder ved 22.000 kr. for 40” udgaven. - Sonys pressemeddelelse, redFlere nyheder

Android TV

Android 11 til TV vil understøtte tredjeparts spil-controllere

23 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Xbox + Bethesda

Milliardopkøb af Bethesda sætter yderligere fart under Xbox Game Pass

22 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
YouTv

YouTv i luften: Fra 199 kr/md. med Premier League i grundpakken

22 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Xbox Series X, S

Xbox Series X/S kan nu forudbestilles, fra 2.399 kr.

22 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Dplay Apple TV

Ny organisering af Discovery sætter fart på Dplay ambitioner

21 Sep 2020 | Per Fanefjord Laursen |
PS5

PlayStation 5 kan nu forudbestilles i Danmark, fra 3.399 kr.

18 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Filmmaker Mode

Filmmaker Mode klar i Samsung 2020 TV

18 Sep 2020 | Rasmus Larsen |
Demon's Souls

Flere spil til næste konsol-generation stiger i pris til €80

17 Sep 2020 | Rasmus Larsen |