Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonS-LCD klar med 8G LCD produktion - FlatpanelsDK

S-LCD klar med 8G LCD produktion

31 Aug 2007 | Rasmus Larsen |

LCD samarbejdet mellem Samsung og Sony, S-LCD, har deres 8. generationsfabrik klar, og de første paneler er netop blevet leveret til partnere.

Samsung og Sony oprettede for nogle år tilbage en joint venture enhed kaldet S-LCD. Formålet var at gå sammen om produktionen af LCD paneler i alle størrelser, baseret på Samsungs LCD teknologier. Dette har siden hen været en succes, og S-LCD har senest opført en 8G (8. generation) fabrik, som nu står klar til at producere de første LCD paneler.

8G fabrikken markerer også en milepæl i LCD verdenen i 50 tommer segmentet. For første gang kan S-LCD dedikere en fabriksafdeling til produktion af 52 tommer paneler. Det betyder samtidig, at LCD producenter vil blive stadig mere fremtrædende i 50 tommer segmentet over de kommende år.

Highslide JS
8G substrat. Hver boks er et 46 tommer LCD panel

8G fabrikken er dog endnu ikke fuldt udbygget. Det forventes, at man når fuld kapacitet i slutningen af 2007. Produktionen på 8G fabrikken skal som nævnt blandt andet fokusere på 50 tommer segmentet (52” LCD-TV paneler). Derudover vil 46 tommer paneler optage noget af kapaciteten, men det drøftes også om man skal dedikere noget af kapaciteten til 32 tommer paneler, for at presse priserne yderligere. Ud over S-LCD, er den eneste fungerende 8G LCD fabrik opført af Sharp. Sharp har desuden påbegyndt arbejdet på en 10G LCD fabrik.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |