Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-nec1990.jpg"></div>NEC lancerer LCD1990SX med PVA panel - FlatpanelsDK NEC lancerer LCD1990SX med PVA panel">

NEC lancerer LCD1990SX med PVA panel

22 Aug 2007 | NEC |

Hemmeligheden bag NEC MultiSync® LCD1990SX er PVA-panelet, der ud over at give et fantastisk billede, også anvender mindre strøm end hidtil. Skærmen er velegnet til krævende applikationer i fx den grafiske og tekniske branche, hvor det er afgørende at fornemme farver og former helt præcist.

Også på det ergonomiske område er skærmen helt i top. Eksempelvis kan den hurtigt roteres 90 grader i lodret eller vandret, uden at det generer betjeningen, idet knapperne er orienteret i en L-form, der passer til begge positioner. Skærmen kan tilpasses trinløst i højden med en vandring på hele 150 mm, og så kan den vippes op til 30 grader. Foden kan desuden afmonteres, hvis skærmen skal tilsluttes på væggen. For at tilpasse lysniveauet anvendes AmbiBright teknologien, der ved hjælp af en lyssensor tilpasser lyset til omgivelserne, så man får ro i øjnene og ikke bruger mere baggrundslys end nødvendigt.

Der spares også på energien ved hjælp af et planlægningsværktøj, der individuelt kan indstille tænd og slukke tider for de forskellige dage i ugen.

Highslide JS


Tilslutningerne er såvel analoge som digitale og sikrer dermed skærmen for alle typer af anvendelse. De understøttede grænseflader er DVI-D, DVI-I og VGA. Op til tre signalkilder kan tilsluttes samtidig.

Rig kontrast takket være PVA panelet

Den nye NEC MultiSync® LCD1990SX er en fleksibel all-rounder i den høje ende af klassen og kan håndtere en bred vifte af applikationer – fra de sædvanlige Office programmer til 3D simulationer. PVA panelet har et højt kontrastforhold på 1500:1. Panelets sortniveau er en klar fordel især under afvikling af farvekritiske applikationer.

Highslide JS


Den hurtige responstid (8 ms) og opløsningen på 1280 x 1024 giver også en imponerende billedgengivelse. En maksimal lysintensitet på 250 cd/m2 og et synsvinkel på op til 178 grader garanterer et perfekt syn fra en hvilken som helst position.

NEC LCD1990SX fås i både sort og sølvgrå. Den vejledende salgspris er 4999 kroner. Hertil følger en 3 årig fabriksgaranti, som også inkluderer baggrundbelysningen.

NEC's pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |