Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony lancerer Bravia D3000 serien - FlatpanelsDK

Sony lancerer Bravia D3000 serien

02 May 2007 | Rasmus Larsen |

Sonys pressemeddelelse, red

Sony Bravia D3000 er en ny serie tv, der indeholder de nyeste lyd- og billedteknologier. Serien er udviklet med særlig opmærksomhed på de enkelte detaljer i billedet og kan som noget særligt gengive biografformatet 24p True Cinema.

Nu lancerer Sony en ny serie af Bravia tv, som ikke går på kompromis med billedkvaliteten.
Især filmentusiaster vil glæde sig over, at markedet endelig kan tilbyde dem et tv, der viser filmen i den helt rigtige filmhastighed. 24p True Cinema er indbygget i Bravia D3000 serien, og det betyder, at filmene afspilles med samme antal billeder per sekund, som de er optaget i, nemlig 24 i stedet for de 25 billeder, som ellers er standard for fjernsyn. Det har betydet en afvigelse fra originalen på fire procent, så filmen og lydsporet faktisk har kørt hurtigere og er blevet lettere forvrænget i forhold til originalen. 
Når Bravia tilsluttes en afspilningskilde, der understøtter 24p, som eksempelvis Blu-Ray afspilleren BDP-S1, vises film i samme hastighed som de er optaget i, og man ser og hører den kvalitet, som instruktøren havde forestillet sig.

Highslide JS

Den overlegne billedkvalitet sikres også ved, at modellerne i D3000-serien øger opdateringsraten på billedet fra de 50 Hz, som er standard, til 100Hz med 'Motionflow +100Hz' teknologien. Denne algoritme er udviklet af Sony og medfører, at øjet opfatter bevægelser som langt mere flydende og realistiske. Teknologien virker både, når kilden er DVD og når den er tv og sikrer flydende bevægelse i alt, hvad der vises. Det er detaljerne, der er afgørende Almindeligvis bruges 8-bit internt i paneler i LCD-skærme, så der kan arbejdes med 256 farvegradueringer, hvorimod D3000 seriens interne 10-bit LUT (look up table) kan lave 1024 gradueringer. Det betyder meget livagtige gengivelser af alt lige fra hudfarver til solnedgange, så virkeligheden nærmest bringes ind i stuen via fladskærmen.

Highslide JS

For at garantere at lyden matcher billedkvaliteten, bruger D3000-serien S-Force Front Surround teknologi, der giver en altomsluttende surround effekt fra tv’ets egne to højttalere, så det lyder som om man er omgivet af højttalere. S-Force Front Surround teknologien er udviklet af Sony. Synkroniserer enheder automatisk Som ejer af en hjemmebiograf vil de fleste også sætte stor pris på Bravia Theatre Sync, der er D3000-seriens måde at gøre livet lettere for brugeren. Når man tilslutter enheder via HDMI og slår funktionen til, har man fuld kontrol over hele systemet med et enkelt tryk på en knap, og i det hele taget meget færre knapper at bevare overblikket over. I stedet for at være nødt til at tænde for BD/DVD afspilleren, forstærkeren og fjernsynet, derpå vælge de rigtige video- og lydinput og til sidst skrue fjernsynets egne højttalere ned, behøver man blot at trykke på 'play' på fjernbetjeningen til den Bravia Theatre Sync kompatible medieafspiller. Alt andet foregår derefter automatisk, så man kan nøjes med at læne sig tilbage og nyde forestillingen. Det samme gælder, når man er færdig; sluk for fjernsynet og afspilleren og forstærkeren slukker samtidig.

Highslide JS

”Visuelt har det med Bravia D3000-serien handlet om at bruge kraftige teknologier til at opnå enkle men afgørende forbedringer” siger Kasper Thomsen, som er produktchef hos Sony Danmark, “Det er her seriens styrke ligger. Vi har alle set adskillige fjernsyn stå side om side i en butik og lynhurtigt valgt et enkelt ud som det bedste, men ikke nødvendigvis fordi de andre var dårlige. Vi lægger bare mærke til de små forskelle og sporer os ind på, hvilket der har det mest livagtige og overbevisende billede. Det vil nu højst sandsynligt blive et fra D3000-serien.” D-serien fås fra juni 2007 Vejl. priser KDL-32D3000: 13.000,- KDL-40D3000: 18.000,- KDL-46D3000: 25.000,-

Sonys pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |