Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung spekulerer i 10G LCD produktion - FlatpanelsDK

Samsung spekulerer i 10G LCD produktion

16 Apr 2007 | Rasmus Larsen |

Sharp har tidligere meldt ud, at de vil bevæge sig mod 10. generations LCD panelfabrikering, som blandt andet tillader billigere og bedre produktion af deres 65 tommer paneler. Samsung spekulerer nu i samme baner, og siger, at en 10G produktion fra deres side meget vel kan blive virkelighed.

Samsung har ikke udarbejdet en kalender for konstruktionen, men er blot i snak med udstyrsleverandører om blandt andet glassubstrater til 10G panelerne.

Nyheden kommer efter, at Samsung executive vice president, Jun H. Souk, talte på Finetech massen i Japan. Souk sagde desuden, at nødvendigheden for at rykke mod større skærmstørrelser, er blevet større end den blot var for nogle få år siden. Således kræver det nu, at både 8G og 10G produktionsfaciliteter kan stå klar indenfor få år, hvis man fortsat vil være førende på markedet.
Hvor man for få år siden brugte en cyklus på 2-3 år før man rykkede videre til næste generation, bruger man nu typisk et år.


Jun H. Souk, Samsung executive


Samsungs 8G LCD panelproduktion er i øvrigt foran planen, så masseproduktionen indledes i august 2007 i stedet for oktober 2007. Årsagen er den milde vinter i området, som har tilladt konstruktionen at glide hurtigere frem.

De første paneler fra 8G fabrikken forventes at blive integreret i LCD-TV i starten af 2008. Man satser primært på 46 og 52 tommer på 8G fabrikken.

Det vides ikke på nuværende tidspunkt om fabrikken bygges under S-LCD samarbejdet med Sony.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |