Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-sed.jpg"></div>SED i patentstridigheder - FlatpanelsDK SED i patentstridigheder">

SED i patentstridigheder

03 Jan 2007 | Rasmus Larsen |

Canon og Toshiba er løbet med hovedet mod muren endnu en gang, hvilket har ledt til en yderligere komplikation af hele SED (Surface-conduction Electron-emitter Display) produktionen.

Canon og Toshiba er i disse dage ved at opføre en SED produktionsfabrik i Hyogo, men firmaet Nano-Proprietary Inc. har blandet sig. Nano Proprietary Inc. besidder nemlig en patent vedrørende SED, som de i sin tid godkendte til brug for Canons udvikling af teknologien. Nano Proprietary Inc. mener imidlertid, at brugen i joint venture afdelingen mellem Canon og Toshiba ikke er lovlig, hvilket de nu også har fået rettens ord for.


Canon har efterfølgende forsøgt at få SED afdelingen, og joint venture virksomheden, anerkendt som et datterselskab til Canon, men uden held. Hovedargumentet var, at Canon ejer en aktie mere end Toshiba, men retten vurderer, at Toshiba har for stor indflydelse til at anerkende joint venture enheden som et datterselskab.

Canon og Toshiba sidder i øjeblikket i samråd for at finde en løsning på problemet. De to mest sandsynlige udfald bliver et større ejerskab til Canon eller en løsning, hvor Toshiba skal betale royalties til Nano Proprietary Inc. for hvert panel.

Der er ikke forlydender om, hvor meget det har udsat SED produktionen.

Læs mere om SED teknologien her: Panelteknologier


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

01 Apr 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

31 Mar 2023 |

Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

30 Mar 2023 |

Oversigt: Sony 2023 TV

30 Mar 2023 |

Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

30 Mar 2023 |

Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

29 Mar 2023 |