Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonToshiba investerer i LG.Philips - FlatpanelsDK

Toshiba investerer i LG.Philips

11 Oct 2006 | Rasmus Larsen |

Toshiba har for nyligt offentliggjort planerne om at opføre en LCD panelfabrikant i samarbejde med Hitachi og Panasonic. Samarbejdet er et joint venture med navnet IPS Alpha, hvor man ønsker at producere en variant af IPS LCD panelet.

Senest har Toshiba annonceret, at de vil placere en yderligere fabrik i Polen, som skal producere færdige Toshiba skærme til det europæiske marked.

IPS Alpha samarbejdet ønsker i først omgang at etablere en 6. generations LCD fabrik. På en 6G fabrik producerer man typisk paneler op til 37 tommer, men Toshiba ønsker at have en bred portefølje. Toshiba har derfor investeret i det datterselskab (LPLWR), som LG.Philips har en panelfabrik hørende under, i Polen.


Toshiba 32WL66Z


Investeringen er et strategisk træk, som skal sikre Toshiba adgangen til store paneler, samt en optimal distribution. På sigt håber Toshiba på, at LG.Philips kan levere helt op til 50 tommer LCD paneler, som derved kan kombineres med IPS Alpha samarbejdets produktion op til 37 tommer.

Toshiba ejer efter aftalen 20 % af LG.Philips LCD Poland (LGLWP). De to firmaer skal imidlertid også fungere som sparringspartnere, dels for at sikre den kvaliteten for den kommende fællesproduktion, dels for at kunne samarbejde om at have et bedre grundlag for udvikling.

LG.Philips fabrik står færdig i første kvartal af 2007 og Toshibas egen fabrik vil stå færdig i august 2007.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |