Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonToshiba bygger Tv fabrik i Polen - FlatpanelsDK

Toshiba bygger Tv fabrik i Polen

19 Sep 2006 | Rasmus Larsen |

Toshiba har kørt en strategisk offensiv på det europæiske marked og brand’et og salget er begyndt at røre på sig. For at styrke deres europæiske position, ønsker Toshiba nu at opføre en produktionsfabrik i Polen.

Aftalen med den polske regering faldt på plads d. 13. september, og Toshiba har fået tilladelsen til allerede at påbegynde konstruktionen i september 2006. Fabrikken skal opføres i den polske by Kobierzyce tæt på Wroclaw.

For Toshiba er det et vigtigt skridt, ikke mindst for at kunne tilbyde skærme til den rigtige pris på det europæiske marked. Det indebærer nemlig, at man må være tæt på kunderne. En fabrik i Europa kan også spare Toshiba for de importgebyrer der pålægges asiatisk-producerede Tv.


Toshiba 37WL66


Den globale efterspørgsel for LCD-TV er fordoblet hvert år siden 2001. Det europæiske marked er specielt stærkt og faktisk verdens største for salg af LCD-TV. Over de næste 5 år forventer Toshiba desuden, at salget af LCD-TV generelt firdobles. Det gør også Europa til et specielt attraktivt marked for de store producenter, som har ressourcer til at erobre markedsandele.

Toshiba har dog allerede en produktionsfacilitet i Europa, så den nye fabrik i Kobierzyce skal først og fremmest ses som en produktionsmæssig kapacitetsudvidelse. Fabrikken forventes at koste 51 millioner US dollars, og skal stå klar til produktion i august 2007.

Kobierzyce fabrikken skal producere Toshibas LCD-TV i 32 tommer og over. Beliggenheden er valgt i forhold til den infrastruktur, som er opbygget i det sydlige Polen. Det giver en logistisk fordel i en paneuropæisk distributionskæde siger Toshiba.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |