Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSyvende generations Plasma TV fra Pioneer - FlatpanelsDK

Syvende generations Plasma TV fra Pioneer

25 Aug 2006 | Rasmus Larsen |

Pioneer lancerer nu sin syvende generation ’HD ready’ plasma-TV; en ny serie Plasma-Tv med det velkendte Pioneer-design med en ramme i sort pianolak. Skærmstørrelserne er 42 og 50 tommer.
I hele serien er Tv-tuner og videobehandling indbygget i selve skærmen.

“For at dække alles behov, har vi to serier på det europæiske marked i denne sæson,”  siger Marnix Somers, Pioneers Europæiske chef for Home Electronics; “Et komplet 42-tommer plasma TV med enten kun analog eller både analog og digital DVB-T tuner (med CA slot), og en serie af 42 og 50-tommer modeller, også med indbygget billedbehandling og tuner, men med flere forbindelser og avancerede features.”


Pioneer PDP-4270X

De almindelige 42”-modeller har en HDMI-indgang, faste højttalere under skærmen, og de leveres komplet med bordfod. Det vil sige at du ganske simpelt pakker tv’et ud, slutter til, og så er du kørende. Man kan vælge enten en model med kun analog tuner (PDP-4270XA) eller med både analog og digital DVB-T tuner (PDP-4270XD). Den mere eksklusive serie med flere tilslutninger og avancerede features består af to forskellige modeller i 42 tommer med enten kun analog tuner (PDP-427XA) eller med både analog og digital DVB-T tuner (PDP-427XD). I serien indgår også to forskellige modeller i 50 tommer med enten kun analog tuner (PDP-507XA) eller med både analog og digital DVB-T tuner (PDP-507XD). Disse Plasma-TV har to HDMI-indgange, en Pc-indgang, Billede-i-Billede, samt mulighed for ISF-kalibrering for farvegengivelse på broadcastniveau (kræver besøg af specialuddannet tekniker), samt et par ekstra småfeatures.


Pioneer PDP-507XD

De væsentligste forbedringer i Pioneers 7G Plasma-TV er:
  • Nyt panel med forbedret  lysstyrke, kontrast og skarphed i billedet.
  • PUREBlack2-panelet har et nyt dielektrisk lag, som forbedrer effektiviteten i lysafgivelsen. Et videreudviklet Direct Colour Filter 2 forbedrer kontrasten i kraftigt oplyste rum ved at formindske refleksioner – både udefra og fra indersiden af selve panelet.
En ny feature på 7G-panelerne er intelligent DRE (Dynamic Range Expansion) som konstant overvåger billedsignalet og laver en real-time analyse af skarphed, kontrast og mørke områder, for at justere billedet til optimal visning med det aktuelle signal.


Pioneer PDP-427XD

Forbedret farvegengivelse og billedjustering En ny intelligent Colour Mode analyserer billedet via en unik algoritme, som justerer værdierne for naturlig farvegengivelse af både levende grønne farver og naturlig hudfarve. En avanceret AV Sports Selection mode optimerer automatisk kontrast, sortniveau, tint i den grønne farve og indstillinger for hurtigt bevægende billeder. Alt dette er for at give den bedste oplevelse af sport på græs og baner. En ny “Block Noise Reduction”-feature fjerner og minimerer effektivt alle MPEG-artifacts, og det har en god effekt på alle signaler, men især på HDTV hvor det kan være mest generende. Klar til HDTV og Blu-ray disc Alle 7G Plasma-TV har mindst én HDMI forbindelse som understøtter formater op til 1080/24p, det perfekte digitale filmformat som bliver tilgængeligt på specielle Blu-ray discs. Nye modeller med det kendte Pioneer-look Selv om der er kosmetiske ændringer, så har 7G Plasma-TV stadig det kendte Pioneer-look, med en blank sort acryl-ramme med en mat aluminium kant. Nyt tillbehør Til 50-tommer modellerne kan man få højttaler til sidemontering eller montering under skærmen. Alle 42-tommer modellerne har højttalere fast monteret under skærmen. Man kan vælge et fladt eller et vinklet vægbeslag, en drejbar bordfod i sølv eller sort, en fast bordfod, samt to forskellige gulvfødder. Modellerne PDP-4270XDE og PDP-4270XA leveres med en aftagelig bordfod. Alle modeller lanceres i løbet af september til følgende priser: Priser PDP-507XD: 36.999,- PDP-507XA: 34.999,- PDP-427XD: 27.999,- PDP-427XA: 25.999,- PDP-4270XD: 24.699,- - inkl. bordfod PDP-4270XA: 22.699,- - inkl. bordfod Produktlinjen skal desuden fremvises på dette års IFA 2006 messe, som afholdes i Berlin fra d. 1. til 6. september. - Pioneers pressemeddelelse For flere billeder og yderligere information henvises du til denne tråd: http://www.flatpanels.dk/flatforum/viewtopic.php?t=1465

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |