Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-leds.jpg"></div>Everlight opnår verificering af LEDs - FlatpanelsDK Everlight opnår verificering af LEDs">

Everlight opnår verificering af LEDs

26 Apr 2006 | Rasmus Larsen |

En af de store backlight producenter, Everlight Electronics, har netop fået deres LED backlight enhed til 7 tommer paneler verificeret af flere store LCD panelproducenter. Det kan bane vejen for større succes med LEDs i LCD paneler til computermonitors og LCD-TV.

Everlight er spændte på udviklingen. Ikke mindst fordi det er begyndelsen på masseproduktion af LED backlight enheder. Når LED backlight enheden integreres i 7 tommer paneler, vil efterspørgslen hurtigt vokse, da disse er optimale til skærme i biler.

Everlight angiver allerede nu, at de har en LED backlight klar til 12 tommer paneler og man bevæger sig således hastigt mod enheder til paneler i almindelige 17 og 19 tommer computermonitors.
De nye 12 tommer paneler mangler kun at blive verificeret før en egentlig masseproduktion kan påbegyndes. Dette forventes at ske i tredje kvartal af 2006. Umiddelbart herefter bevæger man sig videre mod enheder til større skærme.


Everlight pointerer ydermere, at den seneste udvikling og produktion har medført, at de officielle salgspriser for LED systemer nu kun er halvanden gange prisen i forhold til tilsvarende CCFL (cold cathode fluorescent lamp) enheder, som bruges i langt de fleste LCD monitors og LCD-TV nu til dags.

Prisen har blandt andet medført, at flere LCD panelproducenter har været villige til at kigge nærmere på mulighederne for integration af LEDs.

LED backlight enheder giver en række fordele over nutidens baggrundsbelysningssystemer. Her kan blandt andet nævnes en mere homogen baggrundsbelysning og større farvespektrefremvisning. Læs mere om LEDs til LCD paneler her: Teknologi - LED

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |